L'alcalde de la Seu citat per la Fiscalia per donar suport a l'1-O

Per la seva condició d'aforat, pel fet de ser diputat, ha estat cridat a declarar per aquesta instància fiscal

batalla
photo_camera El batlle de la Seu, Albert Batalla, juntament amb el batlle del Pont de Suert, José Antonio Troguet, el president del Consell comarcal Alta Ribagorça, Josep Lluís Farrero, i la senadora Maite Rivero el 19 de setembre del 2017. Foto: Marta Lluvich

La Fiscalia Superior de Catalunya ha citat l'alcalde de la Seu d'Urgell i diputat al Parlament de Catalunya, Albert Batalla, el 27 de setembre a les 11 del matí com a investigat per col·laborar en el referèndum de l'1 d'octubre.

Per la seva condició d'aforat, pel fet de ser diputat, ha estat cridat a declarar per aquesta instància fiscal. Aquesta forma part del degoteig de citacions que ja han començat a rebre els 712 alcaldes investigats per la Fiscalia. Per aquests fets ja han declarat altres alcaldes. De la demarcació de Lleida destaquen l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, també aforat per la seva condició d'aforat o l'alcalde de Cervera, Ramon Royes, el de les Borges Blanques, Enric Mir o el de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal. Aquest dijous han declarat al jutjat de Balaguer l'alcalde de Tremp, Sort i Rialp.