16.10.2021 |
Viure als Pirineus

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell organitza una jornada dedicada a la mobilitat dels joves a Europa

Tindrà lloc el dimarts 31 d’octubre, al centre cívic L’Escorxador, de 10 a 12 hores; i al CETAP, de 15 a 17 hores, emmarcada en la campanya europea Time to move

time to move
Poster de Time to Move
L’Oficina Jove de l’Alt Urgell organitza una jornada dedicada a la mobilitat dels joves a Europa

El Servei de Mobilitat Internacional de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell, com a membre de la xarxa europea Eurodesk, organitza per quart any consecutiu activitats dedicades a la mobilitat dels joves a Europa que s'emmarquen en la campanya europea Time to move. 

Concretament, el dimarts 31 d’octubre tindrà lloc la jornada ‘Somies en veure món?’ que informarà i orientarà sobre els diversos programes de mobilitat que existeixen a la nostra comarca com són el servei de voluntariat europeu, pràctiques a l’estranger, intercanvis internacionals, idiomes oficials que es poden estudiar al nostre territori, entre d’altres. Aquesta jornada es desenvoluparà en dos espais diferents de la Seu d’Urgell: de 10 del matí a 12 del migdiaal centre cívic L’Escorxador; i de 15 a 17 hores, al CETAP. L’assistència a la jornada és gratuïta, està oberta a tothom i no cal inscripció prèvia. A més, entre les persones participants hi haurà la possibilitat de guanyar un lot de productes Eurodesk.  Val a dir que enguany, com a novetat, en l’organització de la campanya s’hi ha sumat entitats i institucions de la comarca com l’Oficina de Treball de l’Alt Urgell, Pirineus Creatius, l’Escola Oficial d’Idiomes de la Seu d’Urgell, La Salle, l’INS Aubenç, l’INS Joan Brudieu i l’Escola Agrària del Pirineu. 

tIMETOMOVEconcursos.web3

Concursos 

Paral·lelament, durant tot el mes d’octubre l’Oficina Jove de l’Alt Urgell ha engegat un concurs de fotografia Instagram on hi poden participar totes les persones joves entre 12 i 35 anys que publiquin al seu compte Instagram una fotografia de la seva experiència a l’estranger amb l’etiqueta #TimeToMove2017  El premi d’aquest concurs consisteix en dues nits per a dues persones a qualsevol alberg de la Xarxa Nacional d’albergs de Catalunya (XANASCAT). El termini de publicació de fotografies és el 31 d’octubre. Les bases de participació es poden trobar a: https://issuu.com/oficinajove_alturgell/docs/concurs_instagram Enguany, a nivell internacional, també hi ha un concurs per a dissenyar la samarreta oficial de la campanya Time to move 2018. El primer premi consisteix en un bitllet per viatjar en Interrail. Hi ha fins a quatre possibles premis que es poden consultar a: https://www.facebook.com/Eurodesk/app/515720611858523/  Les activitats de la campanya seran promogudes a les xarxes socials, de manera que també es podrà trobar informació actualitzada en els canals d'Eurodesk.  Facebook, Twitter i Instagram. 

 

Time to move

El lloc web internacional de la campanya, www.timetomove.info inclou un mapa interactiu d’Europa que ajudarà els i les joves a trobar les activitats més properes a la seva ubicació. Per a les persones que no puguin assistir s'ha recopilat informació posada al dia sobre enllaços útils i oportunitats reals en aquesta mateixa pàgina. Aquesta informació s'organitza en quatre categories: estudiar, voluntariat, pràctiques i viatjar.

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell organitza una jornada dedicada a la mobilitat dels joves a Europa
Comentarios