INSERCIÓ SOCIAL

La Fundació Integra Pirineus gestiona el programa MAIS d’inserció sociolaboral a l'Alt Urgell i la Cerdanya

El programa està adreçat específicament a 30 persones i durarà fins al 30 d’abril del 2022
14092021_2
photo_camera Un grup de participants en el programa MAIS / Integra Pirineus

La Fundació Privada Integra Pirineus torna a gestionar per tercer any a l’Alt Urgell, i per segon any a la Cerdanya, el programa MAIS de mesures actives d’inserció social i laboral dirigides a les persones beneficiàries de la Renda Garantida de Ciutadania (RGC).

La iniciativa, subvencionada pel Departament d’Empresa i Treball i cofinançada en part pel Fons Social Europeu, ofereix itineraris personalitzats d’orientació, informació i formació en competències que facilitin la recerca de feina, a més de períodes de pràctiques en empreses ordinàries per afavorir la incorporació al món laboral. L'objectiu final és millorar l’ocupabilitat i la inserció sociolaboral de les persones beneficiàries de la RGC.

Integra Pirineus programa MAIS(Foto: Un grup de participants en el programa MAIS / Integra Pirineus)

El programa està adreçat específicament a 30 persones i durarà fins al 30 d’abril del 2022. Per a les atencions individuals i les formacions presencials específiques del programa, es compta amb la col·laboració del CETAP de La Seu d'Urgell i del Consell Comarcal de la Cerdanya a Puigcerdà. En aquest cas, els cursos s’impartiran tant en format individual com grupal, englobant formacions en orientació laboral, informàtica (TIC) i competències transversals.

En la darrera edició, arran de la seva participació en el programa, van formalitzar un contracte laboral 8 usuaris del total dels participants.