MOBILITAT

Els Mossos d'Esquadra denuncien un autobús de l'empresa Hife per no tenir el permís per operar

El Govern d'Andorra va concedir provisionalment a l'empresa Hife l'autorització per operar d'Andorra-Lleida i d'Andorra-la Seu, després de la recent fallida del grup Montmantell.
HIFE estació d'autobusos 1
photo_camera Un vehicle de la companyia Hife estacionat a l'estació d'autobusos de la Seu d'Urgell / Feliu Sirvent

Els Mossos d'Esquadra han denunciat la companyia de transports de viatgers Hife per no disposar de l'autorització espanyola per portar a terme el servei, segons ha publicat aquest divendres el Diari d'Andorra.

Segons explica el rotatiu andorrà, el cos policial de la Generalitat va detectar en un control efectuat durant aquest mes de maig un vehicle de l'empresa Hife, amb seu a Tortosa, que sí disposava del corresponent permís per cobrir la línia Andorra-la Seu. En el control d'un altre vehicle de la mateixa empresa que feia la línia regular Andorra-Lleida, es va constatar que no era així, motiu pel qual es posarà en coneixement d'aquesta circumstància al ministeri de Foment, competent en la matèria, que determinarà si s'ha d'imposar una sanció a la companyia.

HIFE estació d'autobusos 2
Un vehicle de la companyia Hife estacionat a l'estació d'autobusos de la Seu d'Urgell / Feliu Sirvent

El Govern d'Andorra va concedir provisionalment l'autorització per operar a la línia regular d'Andorra-Lleida i d'Andorra-la Seu a Hife, després de la recent fallida del grup Montmantell,