PARTITS POLÍTICS

Els afiliats de Junts ratifiquen Ricard Pérez com a coordinador del partit a l'Alt Pirineu i Aran

Els afiliats pirinencs han ratificat, en les eleccions celebrades aquest cap de setmana, les úniques candidatures presentades als diversos òrgans de direcció territorial del partit.
Ricard Pérez Llordés
photo_camera Ricard Pérez ha estat elegit coordinador de Junts a l'Alt Pirineu i Aran

El regidor d'Oliana Ricard Pérez ha estat elegit coordinador de Junts a la vegueria de l'Alt Pirineu i Aran. En la direcció territorial estarà acompanyat de Joaquim Delgado com a responsable d'organització i de Josep Lluís Farrero com a responsable d'implantació municipal i territori. També formen part del seu equip, Montse Villaró, com a responsable de comunicació i la regidora de Sort, Imma Gallardo, com a responsable de relacions institucionals.

Pel que fa a l'àmbit comarcal, han estat elegits: Marta Rollan (Alta Ribagorça), Jordi Fàbrega (Alt Urgell), Glòria Rigola (Cerdanya), Josep Maria Puigarnau (Pallars Jussà) i Carlota Canut (Pallars Sobirà).

Els afiliats pirinencs han ratificat en les eleccions celebrades aquest passat cap de setmana les úniques candidatures presentades als diversos òrgans de direcció territorial del partit.

comentaris