06.12.2022 |
Viure als Pirineus

Des de la CUP criden a tallar de forma indefinida les carreteres frontereres

En plena jornada de vaga s'ha fet un gir en les consignes i des de la CUP, amb el suport dels Comitès de Defensa de la Revolució (CDR) i d'altres entitats sobiranistes, s'ha fet una crida a tallar de forma indefinida de les carreteres fronteres en el que s'anomena Operació Carreteres. Aquesta circumstància té una incidència rellevant al Pirineu

23318977_1501743456584151_5244203381337215028_n
Imatge de la concentració a la frontera de Puigcerdà amb la Guingueta. Foto: Emili Giménez Giménez
Des de la CUP criden a tallar de forma indefinida les carreteres frontereres

La jornada de vaga no ha acabat i les seves repercussions podrien allargar-se, especialment a les comarques pirinenques.

Aquest migdia, l’exdiputada de la CUP, Eulàlia Reguant, ha reivindicat en el seu compte de twitter que “l’autoorganització dels @CDRCatOficial té propostes i iniciatives plenes de determinació i convicció. Avui comença l'#OperacióFronteres #CDREnXarxa”.

En aquest sentit, ha remès a un fil del Comitè de Defensa de la República que indica que “iniciem la operació fronteres. A partir d’ara (12h) ens concentrem en talls fronterers: Ebre (AP7, Aldea), Junquera (AP7, Vilafant), Puigcerdà (N-152), Seu d’Urgell (N-145) i Ponent (A2, Alcarràs)”. “Porteu tot allò necessari per a passar hores a la carretera”.

Diversos alcaldes del Pirineu han expressat el seu suport a aquesta forma de protesta que, tanmateix, provoca molta controvèrsia en les mateixes files del sobiranisme ja que no tothom la comparteix pels danys que causa als treballadors fronterers.

Des de la CUP criden a tallar de forma indefinida les carreteres frontereres
Comentarios