17.05.2022 |
Viure als Pirineus

PEDALADA REIVINDICATIVA

Convoquen una marxa lenta a la N-260 en contra dels accidents que pateixen els ciclistes

La pedalada sortirà des de la Seu d'Urgell i Puigcerdà cap a Martinet, on diumenge passat hi va haver un atropellament mortal.

Accident Martinet Josep Maria Costa
matge del vehicle que va provocar l'accident mortal a un ciclista a Martinet/Josep Maria Costa
Convoquen una marxa lenta a la N-260 en contra dels accidents que pateixen els ciclistes

L'atropellament que diumenge passat va causar la mort d'un ciclista de 49 anys a la carretera N-260, al seu pas pel municipi de Montellà i Martinet (Cerdanya), ha desencadenat en la convocatòria d'una marxa lenta reivindicativa per aquest tram de l'Eix Pirinenc.

La pedalada s'ha impulsat des de la secció de ciclisme del Club Poliesportiu Puigcerdà i el club ciclista de Bellver de Cerdanya i preveu aglutinar més de 200 persones, segons l'organització. Està previst que la sortida es dugui a terme tant des de la Seu d'Urgell, a la zona del Parc de Bombers a les deu del matí, com de Puigcerdà, al polígon industrial a les 10.30 hores, amb l'objectiu de trobar-se tots plegats en el punt on va tenir lloc l'accident.

El sinistre va tenir lloc al voltant de la una del migdia d'aquest diumenge a l'altura del quilòmetre 204 de l'N-260 on, per causes que s'estan investigant, el ciclista, de 49 anys i veí de Puigcerdà, va ser atropellat per un turisme que va envair el carril contrari. Mentre, pel conductor del vehicle, que va ser acusat d'homicidi imprudent, s'ha acordat la presó provisional, eludible amb una fiança de 4.000 euros. A més, se li ha retirat el carnet de conduir i se li ha immobilitzat el cotxe.

Convoquen una marxa lenta a la N-260 en contra dels accidents que pateixen els ciclistes
Comentarios