AEROPORTS

Andorra Airlines realitzarà aquest dimarts el primer viatge oficial a l'Aeroport de la Seu d'Urgell

L'aerolínia catalana transportarà des de Madrid la delegació de la República Dominicana que participa a la Cimera de caps d'Estat i de govern
Andorra Airlines 3
photo_camera Un avió de la companyia Andorra Airlines a l'aeroport de la Seu d'Urgell /AA

L'aerolínia catalana Andorra Airlines farà demà el seu primer viatge oficial a l'aeroport d'Andorra-la Seu d'Urgell, segons ha informat avui el Diari d'Andorra. La companyia transportarà la delegació de la República Dominaca, encapçalada pel president Luis Abinader, que participarà a la Cimera de caps d'Estat i de govern d'aquest dimecres a Andorra.  Està previst que el primer vol oficial d'Andorra Airlines a l'aeroport de la Seu aterri a la una de la tarda amb una vintena de membres de la delegació dominicana. Dijous, després de celebrar-se la reunió, l'aparell d'Andorra Airlines, tornarà a Madrid, amb la delegació de la República Dominicana.

Andorra Airlines 2

Els caps d'Estat i de Govern a l'Aeroport de la Seu

També arribaran directament a l'aeroport d'Andorra-la Seu d'Urgell provinents del seu lloc d'origen seran el president del govern i el cap d'Estat espanyols, Pedro Sánchez i el rei Felip VI, que ho faran amb aparells de les forces aèries espanyoles. El Diari d'Andorra ha informat que el primer ministre portuguès, António Costa, i el president de la república, Marcelo Rebelo de Sousa, també vindran directament des de Lisboa amb aparells de les seves forces aèries.