16.10.2021 |
Viure als Pirineus

ECONOMIA

La 32a Trobada al Pirineu es farà al Palau d'Esports de la Seu d’Urgell per seguir millor els protocols anticovid

Les jornades tindran lloc el 28 i 29 d'octubre i posaran en valor la "resiliència empresarial"
Pla mitjà del president de la Trobada Empresarial del Pirineu, Vicenç Voltes, durant la seva intervenció a l'acte de benvinguda de la 30a edició, a la Sala Sant Domènec de la Seu d'Urgell. Imatge del 6 de juny de 2019 (Horitzontal).
El president de la Trobada Empresarial del Pirineu, Vicenç Voltes / Albert Lijarcio
La 32a Trobada al Pirineu es farà al Palau d'Esports de la Seu d’Urgell per seguir millor els protocols anticovid

La Trobada Empresarial al Pirineu se celebrarà de nou de manera presencial, però canviant la seva ubicació per tal que els 600 participants previstos puguin gaudir-la seguint les mesures de seguretat que s'estableixin aquesta tardor per prevenir contagis de covid-19. Així, per primera vegada es durà a terme al Palau Municipal d'Esports de la Seu d’Urgell durant els dies 28 i 29 d'octubre, dates en què va tenir lloc la darrera edició en format virtual. L'eix central de la 32a edició d'aquestes jornades serà la "resiliència empresarial", amb qüestions relacionades amb la re-invenció de les empreses i la seva capacitat d'adaptació al nou paradigma econòmic post pandèmia. També es posarà el focus en la sostenibilitat i la innovació digital.

Per al president de l'associació organitzadora de l'esdeveniment, Vicenç Voltes, aquesta serà una edició molt especial perquè, segons ha dit, volen posar en valor "la resiliència empresarial i la capacitat d'adaptació dels empresaris, que han tingut vivències molt diferents en funció del sector de la seva activitat" arran de la pandèmia. Les jornades comptaran amb ponents com ara l'entrenador i preparador físic de tennis Toni Nadal, que oferirà una conferència que porta per títol "Tot es pot entrenar" i tractarà de la gestió de l'adversitat, amb valors i amb superació.

Mentre, l'emprenedor belga i expert en economia blava, Gunter Pauli, parlarà sobre "Europa verda i digital", i, Xavier Marcet, president de 'Lead to Change', empresa de consultoria en innovació estratègica, tractarà el tema "Re-imaginar l'empresa". El primer dia de la trobada també hi haurà un espectacle sobre lideratge i superació i la Taula "Experiències empresarials d'èxit amb clau lleidatana".

Al dia següent s'ha programat la "Taula d'Economia i Salut" amb Jordi Gual i la "Taula d’empresaris", amb Maite Barrera, fundadora i managing parnet de Bluecap; Nandu Jubany, cuiner del restaurant Can Jubany, i Javier Faus, president de Meridia Capital. Per últim, hi haurà la "Taula de la nova economia digital", amb la participació de Mireia Trepat, CMO i cofundadora de Freshly Cosmetics; Marc Bigas, CEO d'SKITUDE; Jaume Sanpera, CEO de SATELIOT, i María Fierro, CEO de VILYNX.

L'organització espera que la Trobada Empresarial al Pirineu sigui de nou un espai obert de reflexió i debat, on els professionals puguin explicar la seva experiència per superar els nous reptes de l'economia. Com en edicions anteriors, també està previst que hi hagi la conferència inaugural d'un mandatari de la Generalitat de Catalunya i una altra de cloenda per part d'un representant del govern espanyol. La Trobada va néixer el juny del 1990 i es caracteritza per la presència d'una variada i plural representació d'empresaris, emprenedors i professionals de Lleida, de l'Alt Pirineu i Aran i les successives incorporacions des de la resta de Catalunya, la Franja de Ponent i el Principat d'Andorra.

La 32a Trobada al Pirineu es farà al Palau d'Esports de la Seu d’Urgell per seguir millor els protocols anticovid
Comentarios