CURSES PER MUNTANYA

La cursa la Cabanera de la Vall Fosca aprova amb nota la seva segona edició

La cursa la Cabanera va sortir de la Pobleta de Bellveí, a la Vall Fosca /vallfosca.net
En aquesta segona edició de la Cabanera es van realitzar dos recorreguts, La Cabanera de 22 km i 1470 m de desnivell, i la Marxa de La Cabanera de 13 km i 870 m de desnivell

L’11 de setembre va tenir lloc la segona edició de la Cabanera, amb més de 100 inscrits, un gran èxit tenint en compte que s’havia canviat de data i se celebrava entre dues curses grans als Pallars.

En aquesta segona edició de la Cabanera es van realitzar dos recorreguts, La Cabanera de 22 km i 1470 m de desnivell, i la Marxa de La Cabanera de 13 km i 870 m de desnivell, i es van seguir els protocols covid durant tota la cursa tant pel que fa a avituallaments com a la sortida i l’arribada.

(Foto: Joan Llimiana)

Pel que fa als podis, en la versió llarga de la cursa els resultats van ser els següents:

Categoria Masculina
Marc Gasa (Pobla de Segur), amb un temps de 02:08:15
Sadovici Fedot (Tremp runners), amb un temps de 02:10:17
Pepe Juangran (Sentebé Gym), amb un temps de 02:14:52

Categoria Femenina
Marta Riba Carlos (Club Esquí la Pobla de Segur), amb un temps de 02:40:29
Marina Cano Rodriguez (Unió Excta. de Catalunya Sants), amb un temps de 02:50:53
Norma Herrero Lara (Taüll), amb un temps de 03:25:13

Pel que fa als podis, en la versió curta de la Cabanera els resultats van ser els següents:

Categoria Sub-15 MASCULINA I FEMENINA
Guerau Creixells Aguilar (Club Atletisme La Pobla de Segur), amb un temps de 01:47:12
Jan Bosch Boleda (Pobellà Runners), amb un temps de 02:28:36
Maiol Creixells Aguilar (Club Atletisme La Pobla de Segur), amb un temps de 02:29:15

El punt de sortida va ser la Pobleta de Bellveí, i els corredors i corredores que van participar a La Cabanera i a la marxa de La Cabanera, van passar per diferents pobles de la Vall com Envall, Pobellà o Beranui.

El punt culminant pels corredors que van realitzar el recorregut més llarg va ser Sant Quiri a 1.833 m.
Tots els participants van valorar molt positivament l’espectacularitat del paisatge durant el recorregut, i la qualitat del traçat especialment pensat per la cursa.

La cursa està coorganitzada per un seguit de voluntaris i voluntàries, l’Ajuntament de la Torre de Capdella i el Club d’Esquí de la Pobla de Segur. És possible també gràcies a la col·laboració d’empreses del municipi i de la comarca.