01.12.2021 |
Viure als Pirineus

La Transpyr es cobra els primers abandonaments

Aquest dilluns es va disputar la segona etapa de la Transpyr, amb un recorregut de que va unir Camprodon amb La Seu d’Urgell, amb 117 km i 2.700 metres de desnivell. La prova s’ha endinsat de ple al Pirineu, amb la llarga ascensió a la collada de Toses i el pas per l’estació d’esquí de La Molina, amb final d’etapa a La Seu d’Urgell.

transpyr
FOTO DE L’ETAPA 2. ©FotoesportBcn-Transpyr.
La Transpyr es cobra els primers abandonaments

Aquest dilluns es van produir els primers abandonaments de la Transpyr, alguns per problemes mecànics i d’altres provocats per la duresa del recorregut i les caigudes. Steffen Thum i Rémi Laffont han tornat a ser els més ràpids en l’etapa d’avui.

La d'avui dimarts és la considerada etapa reina de la Transpyr, amb un recorregut de 114 quilòmetres i un desnivell de 3.200 metres entre La Seu d’Urgell i El Pont de Suert, el que la converteix en la més dura de les set etapes de la prova.

La GAES Transpyr Backroads també va viure una de les etapes més exigents amb la colossal pujada al Coll de Pradell, considerat un dels més durs de Catalunya amb rampes de fins al 20% de desnivell. Al tram cronometrat del dia s’ha imposat de nou Ibon Zugasti (Imparables).

L’etapa de dimarts presenta un perfil de 137 km i 3.150 metres de desnivell positiu, també amb un alt nivell d’exigència amb la llarga ascensió.

La Transpyr es cobra els primers abandonaments
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad