ESQUÍ DE FONS

Sergi Brau i Hannah Benson guanyen la 17a Marxa Puigcerdà Fons

17a Marxa Puigcerdà Fons Foto Emili Gimenez

Rémi Robert, del Puigcerdà Esquí Club (PEC) i Christophe Cava, del NEC Naturlàndia, ocupen la segona i tercera posició. En la categoria de dones, les fondistes del Puigcerdà Esquí Club, Mireia Comellas i Mireia Galceran  entren en el segon i tercer lloc.

El fondista del CENA de Tuixent, Sergi Brau, ha guanyat la 17a Puigcerdà Fons, en la distància de 25 Km. homes, que es va disputar el passat diumenge a la Quillana, a l’Alt Conflent. Sergi Brau va fer els 25 Km.en 1h20min30s. El corredor cerdà del Puigcerdà Esquí Club (PEC), Rémi Robert, va ocupar la segona posició a 5 minuts del primer, i el tercer lloc del podi va ser per a Christophe Cava, del NEC-Naturlàndia, a més de 10 minuts de Sergi Brau. Julen Armendariz i Jaume Forcada, del PEC, van ocupar el quart i el cinquè lloc.

Pel que fa a la categoria de dones 25 Km, la victòria va ser per a la fondista Hannah Benson, amb 1h41min01s, seguida de les corredores del PEC, Mireia Comellas (1.57:38) i Mireia Galceran (2.09:53). Marian Rochel i Maria Cacharro López (independents) van creuar la línia d’arribada en la quarta i cinquena posició respectivament.

La Marxa Puigcerdà Fons, puntuable per a l’XCircuit i la Copa Catalana d’esquí nòrdic, és organitzada, des de l’any 2000, pel Club d’Esquí Puigcerdà (PEC). Aquesta Marxa es caracteritza per un recorregut preciós, que s’endinsa pels paisatges nòrdics del Capcir i l’Alt Conflent, envoltat de boscos frondosos i altiplans.