PIRAGÜISME

Miquel Travé proclamat millor palista júnior a la 'Gala del Piragüisme'

La Cooperativa CADÍ ha rebut la Menció, en l'àmbit d'empreses privades, pel seu suport constant al piragüisme d'aigües braves

Miquel Travé
photo_camera Miquel Travé en plena competició/facebook

Miquel Travé, del Club Cadí Canoë-Kayac, ha estat proclamat millor palista junior a la 'Gala del Piragüisme' que organitza a Madrid, cada any per aquestes dates, la RFEP. L'acte, que es va celebrar aquest dissabte 2 de febrer, va reconèixer el jove piragüista pirinenc pel seu doble campionat mundial en K1 i C1. Miquel Travé, que aquests dies es troba a Austràlia, no va poder recollir personalment el premi.

La 'Gala del Piragüisme' va reconèixer també amb una Menció especial, en l'apartat d'empreses privades, la Cooperativa CADÍ de la Seu d'Urgell, pel seu suport d'anys al piragüisme d'aigües braves. La Menció pels 'Valors Humans' se la va emportar el fotògraf de Ponts, Agustí Cucurulls.

Presentació dels Mundials 2019 a Sort i la Seu

Presentació Mundial 2019 Gala del Piragüisme

A la 'Gala del Piragüisme' es va presentar, per part dels alcaldes de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, i Sort, Raimon Monterde, els mundials d'eslàlom i estil lliure 2019. També va tenir lloc l'anunci de la iniciativa 'Jornada de piragüisme i medi ambient' a càrrec del pallarès Lluís Rabaneda i la urgellenca Meri Rodríguez.