"Hem viscut aquests Jocs Special Olympics amb entusiasme"

Des del Taller Claror de la Seu d'Urgell ens han fet arribar aquesta nota d'agraïment amb motiu de la celebració dels Jocs Special Olympics a la Seu d'Urgell i Andorra la Vella. La publiquem a continuació.

IMG_20181007_120951
photo_camera Aquest equip del Taller Claror va participar en els Jocs Special Olympics

Vivències dels Jocs Special Olympics des del Taller Claror

Ja hem viscut els Jocs Special Olympics amb entusiasme, il·lusió, alegries i decepcions. Els esportistes del Taller Claror ho han donat tot però han rebut molt més, i així ho hem constatat escoltant les múltiples anècdotes que ens expliquen, vivint al seu costat l’anhel de superació i creixement personal.

Des de la nostra entitat volem agrair aquesta oportunitat a tot els que l’han fet possible: als ciutadans, per la gran acollida que han dispensat a tots els esportistes, entrenadors i famílies; als voluntaris, sense els quals no haguéssim pogut tirar endavant; a totes les entitats, per la seva disponibilitat i als col·laboradors, indispensables per a qualsevol projecte.

Als organitzadors, Special Olympics Catalunya, Special Olympics Andorra, ACELL i els seus delegats de Lleida, al comú d’Andorra la Vella i particularment a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, que conjuntament amb Francesc Martínez de Foix, van gestar la idea  i no els va fer por el repte que l’organització d’uns Jocs Special Olympics suposava.

Hi ha hagut molts encerts i també desencerts però millor és qui ho intenta.

I tots els que ho hem intentat, que hem estat molts, hem millorat.

Taller Claror, octubre de 2018