La cinquena Traça Muga reuneix prop de 300 participants a Aransa

Aquest diumenge dia 8 de febrer s'ha celebrat la cinquena edició de la Traça Muga organitzada per la Unió Excursionista Urgellenca i amb sortida i arribada a l’estació d’esquí nòrdic d’Aransa. En la cursa d’esquí de muntanya hi ha hagut un total de 154 inscrits, en les raquetes 80 participants i pel que fa al snow running 28 inscrits.

IMG_3415
photo_camera Imatge de la sortida de la cursa. Foto: Montse Colell.

L’esdeveniment ha estat un gran éxit de participants tant en la cursa d’esqui, puntuable per la copa catalana i andorrana de l’especialitat, com en la excursió amb raquetes que forma part del circuit català de raquetes. 

Com a punts a destacar la bona acollida dels participants al snow runnig, nova modalitat de correr sobre la neu i que s’ho han passat molt bé i que de ben segur que s’anirà posant de moda com una de les noves modalitats esportives a fer a la neu.

Un altre punt a destacar és l’augment de participants a la cursa de esqui alpinisime que situa la Traça Muga com una de les curses d’esquí alpinisme amb més inscrits i que es realitza en un entorn 100x100 muntanya.

Els participants de la excursió en raquetes han pogut gaudir de una bonica sortida amb unes vistes sobre el Cadí i la Vall del Segre espectaculars en un dia on el sol i el bon temps els ha acompanyat.

PODIS

Esquí de Muntanya

Categoria Absoluta Masculina

 1. Gerard Vila / Pere Rullan

 2. Sergi Artís / Andreu Sarrà

 3. Frank Asserguet / Loic Thevin

Categoria Absoluta femenina

 1. Roser Ortés / Pilar Caixach

 2. Elisabeth Bertran / Pilar Quesada

 3. Jana Vila /Helena Salvany

Mixtes

 1. Marc Calvet / Carolina Poussier

 2. Josep Pallàs / Rosa Aitana Gibernau

 3. Miquel Salamó / Maribel Morilla

 

SNOW RUNNING

ABSOLUTA HOMES

 1. Marc Mascarill

 2. Josep Sancho

 3. Edgar Simó

ABSOLUTA DONES

 1. Ariadna Puig

 2. Marta Basa

 3. Silvia Morales