BÀSQUET FEMENÍ

Cadí La Seu jugarà la temporada vinent, i per primera vegada, a l'EuroCup Women

Aquest dimecres s'ha formalitzat la inscripció del Cadí La Seu en aquesta competició europea per la temporada 2019-2020.

Cadí la Seu 2
photo_camera L'equip del CADí-La Seu/copareinavg2019.com

L'equip Cadí La Seu jugarà la pròxima temporada, per primera vegada en la seva història, en una competició europea, concretament a l'EuroCup Women. Així ho han anunciat aquesta tarda en roda de premsa el president de l'AE Sedis Bàsquet, Pere Porta, i l'alcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Fàbrega, juntament amb el director esportiu de l'equip, Pep Ribes, i el regidor de l'equip de govern, Carlos Guardia.

Precisament aquest dimecres s'ha formalitzat la inscripció del Cadí La Seu en aquesta competició europea per la temporada 2019-2020.

L'alcalde urgellenc, Jordi Fàbrega, ha agraït al club Sedis Bàsquet de portar el nom de la Seu no només arreu de l'Estat sinó també arreu d'Europa. "És tot un orgull per la ciutat. estem segurs que la Seu en sortirà molt beneficiada". 

sedis 2

(D'esquerra a dreta, Crlos Guàrdia, Jordi Fàbrega, Pere Porta i Pep Ribes/laseu.cat)

"El somni europeu arriba a la Seu"

Per la seva part, Pere Porta ha remarcat que "és motiu de molta alegria poder anunciar que la pròxima temporada Sedis Cadí La Seu tornarà a estar a Lliga DIA i, també ho és, i molt, formalitzar la inscripció a l'EuroCup Women 2019-2020". Porta ha afegit que "serà una temporada apassionant, molt dura esportivament, pero en un any de cinquanta aniversari del club serà, sens dubte, un bon regal esportiu". 

Per la seva part, Pep Ribes, director esportiu de l’equip, ha declarat que “per Cadí La Seu, participar en l’Eurocup Women és un premi, un repte i un orgull. Un premi a l’excel·lent temporada realitzada, finalitzada en tercer lloc a la classificació, on s'han assolit els millors resultats en la nostra història a lliga femenina. Un repte perquè competir a l’Eurocup són paraules majors, portar a l’equip a donar imatge europea i compaginar la doble competició durant la setmana". 

Actualment, l’equip està al complet a falta d’anunciar la jugadora que tancarà el joc interior i que es posarà a les ordres de Bernat Canut al finalitzar l’estiu.

L'equip coneixerà els seus rivals el pròxim dia 23 de juliol en el sorteig que se celebrarà a Munich. La primera fase de l'EuroCup Women tindrà loc entre el 10 d'octubre i el 5 de desembre.

comentaris