LLIGA FEMENINA ENDESA

Bernat Canut renova pel Cadí La Seu

És l’entrenador més jove de la Liga Femenina Endesa i afrontarà el seu quart any dirigint la banqueta urgellenca
Cadí la Seu FIBA
photo_camera Bernat Canut dirigint el 'Cadí La Seu' en un partit/FIBA

Bernat Canut, l’entrenador més jove de la Liga Femenina Endesa, afrontarà el seu quart any dirigint la banqueta urgellenca i el vuitè formant part de Cadí La Seu. Una etapa que coincideix amb els majors èxits de l’equip en els seus 50 anys d’història del club, amb el tercer lloc a la lliga, la doble presència a la copa –semifinals en el seu debut el 2019– i l’estrena del Cadí en la competició europea.

“Espero que la sisena plaça d’aquesta temporada ens serveixi per repetir experiència europea però això no només depèn de nosaltres” diu en referència la que podria ser la segona aparició de l’equip a l’Eurocopa, després que l’equip acabés sisè (11-11) en la classificació i sigui el darrer en aspirar a competició continental. L’entrenador de l’Alt Urgell va iniciar la seva trajectòria també a les seleccions FEB l’estiu passat i, amb la sub-16 femenina, va guanyar el bronze a l’europeu de Macedònia.

Bernat Canut renova

Finalitzar la temporada d’aquesta manera et deixa la sensació de que no hem acabat la feina.” remarca el tècnic urgellenc sobre la situació que hem viscut aquesta passada temporada. També destaca que “s’ha d’intentar passar pàgina i pensar ja en el futur tot i que sigui difícil parlar d’un futur en aquests moments.

La comunió equip-afició-ciutat seguirà sent el principal objectiu per Bernat Canut: “A dia d’avui el que m’il·lusiona més es la possibilitat de tornar a omplir el Palau i que equip i afició es puguin retrobar perquè ara mateix això sembla complicat. Espero que puguem afrontar una temporada amb reptes plens d’il·lusió. Amb moltes ganes de tornar a gaudir amb la nostra afició de dissabtes al vespre ja que això seria sinònim que tot aquest problema es va solucionant i que tornem a una relativa normalitat.