27.11.2022 |
Viure als Pirineus

CURSA POPULAR

Arriba la 12a edició de la Sant Silvestre-La Seu en un format virtual

Inscripcions gratuïtes i obertes a partir d’avui divendres 4 de desembre i fins el pròxim 31 de desembre al web santsilvestrelaseu.com. 

 

 

IMG_4976
Roda de premsa de presentació de la 12a Sant Silvestre La Seu / laseu.cat
Arriba la 12a edició de la Sant Silvestre-La Seu en un format virtual

La Sant Silvestre de la Seu - Memorial Marc Peña Turet arriba a la seva XII edició, enguany però, en un format virtual. Des de l'organització, en tot moment, s'ha volgut continuar amb la tradició per tal de seguir mantenint l'esperit viu de la popular cursa. Tot i així, la situació actual generada per la Covid-19 ha obligat a redissenyar la cursa a un format virtual per tal d'evitar possibles aglomeracions de gent i vetllar per la salut de les persones en un esdeveniment que cada any acostumava a ser multitudinari, arribant a superar els 2.280 inscrits en l'edició anterior. D'aquesta manera, es proposa que cada participant recorri els 3,6 km de la cursa quan vulgui, i ho faci sol o acompanyat, respectant les mesures dictades per la Generalitat per pal·liar els efectes de la Covid-19.

A l’edició anterior es va arribar a la xifra de 2.280 inscrits, convertint-la en la cursa popular més important de l’Alt Pirineu i una de les més multitudinàries de Catalunya.

Com sempre, cal recordar, que la cursa és totalment gratuïta, i aquest any, també es requereix inscripció prèvia, la qual, es pot fer des d'aquest divendres dia 4 i fins al dia 31 de desembre inclòs a la pàgina web santsilvestrelaseu.com. Un cop inscrit, des de l'organització s'enviarà un correu electrònic de confirmació amb un enllaç amb el dorsal. Cada corredor l’haurà d’imprimir i personalitzar al seu gust.

Sant Silvestre La Seu 2019(Foto: Sortida de la Sant Silvestre-La Seu de l'edició de l'any passat/ santsilvestre.com)

D'altra banda, com no pot ser d'una altra manera, aquesta XII edició també comptarà amb innumerables sortejos de premis gràcies a les aportacions dels diferents patrocinadors que ajuden a tirar endavant la cursa. Per a participar-hi, a banda d'estar inscrits a la carrera, els participants hauran de fer-se una fotografia amb el dorsal, i si es vol, també amb el barret d'edicions anteriors, des d'on es vulgui i penjar-la a les xarxes socials de Facebook o Instagram etiquetant el compte de la Sant Silvestre la Seu. En cas de penjar una fotografia amb més d'un participant, també es demana incloure tots els noms de les persones que surten a la fotografia per tal d'apuntar-los al sorteig. Per altra banda, per tal d'arribar a com més població millor, i per tal que tothom pugui participar, les fotografies també es podran enviar al correu [email protected], informant dels noms de les persones de la fotografia que es vol que entrin en el sorteig. Els diferents guanyadors s'aniran anunciant durant la setmana del 4 de gener.

IMG_4970

(Foto: Roda de premsa de presentació de la 12a Sant Silvestre La Seu / laseu.cat)

Una cursa solidària

La bona rebuda que va tenir la panera solidària de l'any anterior, i que va permetre recaptar fins a 2.678 euros destinats íntegrament a la Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, que ajuda a infants i joves malalts de càncer o amb altres malalties greus, ha incentivat a l'organització a continuar un any més amb aquesta vessant solidària. Així, tothom qui vulgui, cada dissabte al matí a la plaça del Mercat podrà adquirir un tiquet de dos euros per entrar en el sorteig d'una panera.

Arriba la 12a edició de la Sant Silvestre-La Seu en un format virtual
Comentarios