07.12.2021 |
Viure als Pirineus

PIRAGÜISME

Arrenca a Sort la Copa del Món d'Estil Lliure

La primera de les dos Copes del Món d’Estil Lliure o Freestyle que acull Sort durant aquesta setmana va arrencar ahir a la capital del Pallars Sobirà amb la disputa de les preliminars en K1 Júnior femení i masculí; C1 Squirt femení i masculí i K1 femenin absoluta.

Copa del Món a Sort
La palista Sílvia Gallego competint a Sort/Toni Grases Photoset
Arrenca a Sort la Copa del Món d'Estil Lliure

La primera Copa del Món de Kayak d’Estil Lliure va començar aquest dilluns, 2 de juliol, amb les preliminars de les categories K1 Júnior Femení i Masculí, C1, Squirt Femení i Masculí i K1 Femení Absoluta.

Entre els atletes que han competit en la categoria K1 tenim Ona Baró, Sílvia Gallego, Guillermo Merie, Aroló Rafel i Unai Silvia, tots ells de Sort. En la masculina, Unai Silva s’ha classificat per a les semifinals en setena posició. I en la femenina, Ona Baró, Sílvia Gallego i Arboló Rafel s’han classificat en segona, tercera i quarta posició respectivament, en aquest cas directament per a la final. Malauradament, Sílvia Gallego ha patit una lesió per la qual encara no es pot assegurar la seva participació en aquesta final.

Cal destacar que diumenge es van acreditar tots els països i ahir dilluns van desfilar acompanyats dels nens i nenes de Sort, amb motiu de l'acte d'inauguració que es celebra a dos quarts de deu de la nit a la Plaça major de Sort. Hi van participar l'alcalde de Sort, Raimon Monterde; el president de la Federació Catalana de Piragüisme, Joan Ignasi Rosell; i, el representant de la Federació Internacional de Canoa, Lluís Rabaneda. A partir d’aquí, queda tota la setmana per endavant: fins dimecres la primera de les dues Copes que es disputen a Sort i de dijous a dissabte la Final.

 

Arrenca a Sort la Copa del Món d'Estil Lliure
Comentarios