ART I DISSENY

Valença Castells guanya el concurs de cartells del FEMAP 2019

La dissenyadora gràfica de Vilamolat de Mur (Pallars Jussà) guanya el concurs amb l'obra 'Natura Musical'

Valença Castells
photo_camera Valença Castells al Parc del Pinell de Tremp/Feliu Sirvent

El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) ja té imatge per a la seva novena edició. Un jurat format per membres del festival i també representants dels municipis participants en l’edició del 2019, han escollit Natura musical, de Valença Castells, com a cartell guanyador. L’artista de la petita població de Vilamolat de Mur s’ha emportat els 2.000 € del primer premi.

Cartell FEMAP Valença Castells

En segona i tercera posició hi ha hagut un empat en la puntuació de les obres de l’andorrana Alexia Navarro amb la composició La dolçor del Pirineu i la creació La poètica de l’aigua de l’artista Silvia Agustina, originària d’Avià. La resta de finalistes han estat: La música es fusiona amb el paisatge d’Elisabet Aloy, Muntanya musical d’Ander Coma, Acuarela de Josep Maria Baró i Sempre viva d’Andrea Espiñeira. Tots ells, han guanyat un passi per a 2 persones per a tots els concerts del FeMAP 2019 i un exemplar del CD del Festival.

Per a poder valorar els cartells i escollir un guanyador, el jurat ha tingut en compte criteris d’originalitat, de composició, d’impacte visual, de claredat del missatge i l’ús d’elements relacionats amb el territori pirinenc, la seva cultura i iconografia.

El FeMAP ha rebut gairebé una trentena de propostes de diferents artistes de tot el Pirineu, en un concurs que cada any busca estimular la creativitat i el foment dels artistes del territori, ja que només s’hi poden presentar candidats que visquin en un dels municipis participants en el festival.

comentaris