15.08.2022 |
Viure als Pirineus

ART I DISSENY

Valença Castells guanya el concurs de cartells del FEMAP 2019

La dissenyadora gràfica de Vilamolat de Mur (Pallars Jussà) guanya el concurs amb l'obra 'Natura Musical'

Valença Castells
Valença Castells al Parc del Pinell de Tremp/Feliu Sirvent
Valença Castells guanya el concurs de cartells del FEMAP 2019

El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) ja té imatge per a la seva novena edició. Un jurat format per membres del festival i també representants dels municipis participants en l’edició del 2019, han escollit Natura musical, de Valença Castells, com a cartell guanyador. L’artista de la petita població de Vilamolat de Mur s’ha emportat els 2.000 € del primer premi.

Cartell FEMAP Valença Castells

En segona i tercera posició hi ha hagut un empat en la puntuació de les obres de l’andorrana Alexia Navarro amb la composició La dolçor del Pirineu i la creació La poètica de l’aigua de l’artista Silvia Agustina, originària d’Avià. La resta de finalistes han estat: La música es fusiona amb el paisatge d’Elisabet Aloy, Muntanya musical d’Ander Coma, Acuarela de Josep Maria Baró i Sempre viva d’Andrea Espiñeira. Tots ells, han guanyat un passi per a 2 persones per a tots els concerts del FeMAP 2019 i un exemplar del CD del Festival.

Per a poder valorar els cartells i escollir un guanyador, el jurat ha tingut en compte criteris d’originalitat, de composició, d’impacte visual, de claredat del missatge i l’ús d’elements relacionats amb el territori pirinenc, la seva cultura i iconografia.

El FeMAP ha rebut gairebé una trentena de propostes de diferents artistes de tot el Pirineu, en un concurs que cada any busca estimular la creativitat i el foment dels artistes del territori, ja que només s’hi poden presentar candidats que visquin en un dels municipis participants en el festival.

Valença Castells guanya el concurs de cartells del FEMAP 2019
Comentarios