Toni González Manresa presenta l’exposició “Crisàlide” a la Seu d’Urgell

La mostra es podrà veure al Consell Comarcal fins al 22 de setembre

Toni González Manresa
photo_camera Imatge del cartell de l’exposició de Toni González Manresa a la Seu

L’escultor i artesà Toni González Manresa inaugurarà aquest dijous, a les vuit del vespre, a la Seu d’Urgell, l’exposició “Crisàlide”, en la qual presenta una selecció de les seves creacions. Les obres es podran veure al vestíbul del Consell Comarcal de l’Alt Urgell fins al pròxim 22 de setembre en horari de 9 a 14 h de dilluns a divendres.

L’acte d’inauguració comptarà amb l’assistència de la ministra de Cultura del Govern d’Andorra, Olga Gelabert, i el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro. Intervindran en l’acte Sergi Mas, Antoni Ubach i Ermengol Puig, els quals glossaran l’obra de l’artista. Aquesta és la segona vegada que Toni González Manresa exposa a la seu del Consell Comarcal, després de la que va presentar-hi l’any 2004.

Toni González Manresa és un home dotat d’una enorme sensibilitat creativa, que es reflecteix en cadascuna de les seves obres. Es tracta de volums que prenen forma a partir de les percepcions que l’autor copsa d’allò que té al seu voltant, tot i la seva ceguesa i la manca d’una mà.

En el marc de l'exposició també es podrà veure un curtmetratge documental de nou minuts de durada creat expressament per l'ocasió. L'obra l'han dut a terme els realitzadors Eva Viaplana Manresa i Hèctor Mas. En la peça es mostra l'artista treballant en el seu taller i reflexionant sobre com l'art, la talla i l'escultura l'han ajudat a créixer i superar els diferents obstacles vitals.

comentaris