Teresa Colom recita els seus versos a l’esglèsia de Santa Coloma d’Andorra

La poeta urgellenca Teresa Colom actuarà amb el músic Eduard Iniesta aquest dissabte

teresa 2
photo_camera Teresa Colom a La Puça d'Andorra. Foto: Santi Iglesias

La poeta urgellenca, resident a Andorra, Teresa Colom i el músic Eduard Iniesta protagonitzaran aquest dissabte 26 d’agost, a les 20 hores, un recital poeticomusical titulat 'Diàlegs místics', a l'església de Santa Coloma. Aquesta activitat, s’emmarca en el programa d’actes de les Nits d’estiu als museus, organitzades per l’àrea de Museus i Monuments del ministeri de Cultura, Joventut i Esports.

Durant el recital, Colom i Iniesta combinaran les seves aptituds en la lectura musicada, per aconseguir "transportar l'espectador cap a un viatge interior". Es tracta d’una activitat de pagament (val 5 euros), i es recomana fer una reserva prèvia als telèfons 836 908 o al 839 760.

Teresa Colom o com explicar els seus versos de manera diferent, atmosfèrics i sensuals

Teresa Colom va néixer a la Seu d’Urgell (1973), és llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials i va treballar uns quants anys en l’àmbit de les finances, però actualment es dedica només a l’escriptura. El 2001 va publicar el primer llibre, titulat Com mesos de juny, i el 2002 el segon, titulat La temperatura d’uns llavis. El 2005 va publicar Elegies del final conegut, juntament amb un CD que contenia els materials del llibre llegits per l’autora; nou elegies en les quals reflexionava sobre com la vida i la mort s’entrellacen en les nostres vides. La seva última obra és On tot és vidre.

Les lectures de Teresa Colom han estat mereixedores d’opinions com la següent, de David Castillo: “He vist molts poetes recitar els seus versos, però Teresa Colom els explica diferent, atmosfèrics i sensuals, amb la duresa càlida del que t'ho pot dir tot si mantens l'atenció i et concentres com ella t'obliga a concentrar-te.” 

comentaris