Surt al carrer el número 28 de Lo Banyut, la revista pirinenca de resistència

I ho fa amb una publicació excepcional, plena de col·laboracions, propostes interessants i amb la possibilitat d'adquirir conjuntament amb la publicació el DVD Sons d'Aram (percussió i paraula), un recital de veu i percussió de Joan Graell i Arnau Obiols enregistrat en directe al cinema Guiu.

P1370640
photo_camera La revista i el DVD.

Li costa una mica de sortir però quan ho fa ho fa bé, molt bé. Ha sortit un nou número de Lo Banyut i això, per si mateix, ja és notícia. Ho ha fet amb un exemplar lúcid que ha comptat amb col·laboradors com Teresa Colom, Lluís Obiols, Anna Solas, Enric Quílez, Josep Espunyes, Marcel Fité i Daniel Fité, entre molts d'altres.

La publicació té 82 pàgines més Les Faldades, un suplement especial de 12 pàgines dedicat a Jesús Pallarès i Bach (Peramola, 1922-2013). Entre els articles que inclou la revista destaca un reportatge sobre "Raiers i canons a Castellciutat l'any 1707", un sobre "Mítings independentistes al Pirineu (1923)", "El camp de treball d'Ogern (1938) o un titulat "Lluís Coll, el testimoni d'un soldat (1938-1943).

Lo Banyut segueix fidel als seus principis, aquells que van portar als fundadors a penjar a sota de la capçalera el subtítol "Revista pirinenca de resistència. Feta a tresponts Avall (Alt Urgell)". Si no la teniu encara, aneu a buscar-la al vostre quiosc o llibreria. Ja feu tard!

comentaris