24.05.2022 |
Viure als Pirineus

CULTURA I ARTS

La ribagorçana Margalida Troguet proposada per al CoNCA

Margarida Troguet, és de Senet, a l'Alta Ribagorça, i una dels set nous membres que el president de la Generalitat ha proposat per al CoNCA.

Margalida Troguet Mostra Igualada
Margalida Troguet a la Mostra Igualada - fira d’espectacles infantils i juvenils 2019
La ribagorçana Margalida Troguet proposada per al CoNCA

La ribagorçana Margarida Troguet, gestora cultural, és una dels set nous membres que el president de la Generalitat ha proposat per al Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA).

El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) es renovarà després de prop de mig any d’interinitat. El president de la Generalitat, Quim Torra, va enviar dilluns una proposta al Parlament, que es preveu que s’aprovi en el ple de la setmana que ve. Els nous membres proposats són el gestor cultural Salvador Casals, el director d’orquestra Edmon Colomer, l’especialista en polítiques culturals i educatives de les arts Jordi Font, l’editora Núria Iceta, la curadora d’exposicions i gestora cultural Vinyet Panyella, la productora cinematogràfica Miriam Porté i la gestora cultural de l’àmbit de les arts escèniques, la pirinenca de Senet (Alta Ribagorça, Margarida Troguet.

Perfil

Margarida Troguet (Senet, 1959), treballa de forma independent en Projectes de Comissariats i Continguts Escènics. Va fer un Màster en Gestió Cultural. Des de l'octubre de 1998 fins al juny del 2015 va dirigir el Teatre Municipal de l'Escorxador de LLeida. És membre fundadora de l'Aula Municipal de Teatre de Lleida (1981) i en va ser professora.

La ribagorçana Margalida Troguet proposada per al CoNCA
Comentarios