Presentació del llibre "Torna'm la cua" al Consell Comarcal de l'Alt Urgell

Presentació del llibre "Torna'm la cua" de Xavi Casals i Txema Díaz-Torrent

PortadaCuaTV_737
photo_camera Portada del llibre "Torna'm la cua" de Xavi Casals i Txema Díaz-Torrent

Divendres, dia 24 de març, a les 19:30h tindrà lloc al Consell Comarcal de l'Alt Urgell, la presentació del llibre infantil TORNA'M LA CUA de Xavi Casals i Txema Díaz-Torrent, publicat per l'Editorial Andorra.

El guió i les il·lustracions del llibre són de Xavi Casals. Xavi, va nèixer a Andorra i es formà en còmic i il·lustració en Art Gràfica a l'Escola Joso de Barcelona, Màster en dibuixos animals a l'escola 9zeros, i també es va formar en retrat acrílic a Barsinghausen, Alemanya. Casals treballa de colorista de còmic per editorials de França com Dupuis o Casterman, i d'Espanya com Norma Editorial.

El text és de Txema Díaz-Torrent. Txema, natural de Sabadell, és lliçenciat en Filologia Anglesa, i fa recerca llingüística aplicada i didàctica de la llengua. Actualment, però, treballa a Andorra com a professor de literatura anglesa a secundària, i ha impartit dodència a l'àmbit universiari. Com Casals, és membre de la revista Portella - Andorra Lletres Arts i és col·laborador de manera periòdica amb la premsa escrita del Principat. 

Com arribar: