01.12.2021 |
Viure als Pirineus

A Peramola, cantaven i cantem!

Aquest és el títol del primer CD que enregistra la coral Asbalote i que es presentarà divendres, dia 11 d’agost, a les 10 de la nit, al Casino de Peramola.

Vistes 01
Foto del poble de Peramola
A Peramola, cantaven i cantem!

La coral Asbalote, dirigida pel músic Miquel Bonillo, va ser creada amb la finalitat de recuperar les cançons que els avis i besavis de Peramola havien cantat pels carrers i places del poble en moments de gresca i esbarjo. El repertori, compost de dotze cançons, comptarà amb la col·laboració instrumental de l’acordionista Anatole Eremciuc.

Darrere de l’actuació de la coral Asbalote, la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona, dirigida ocasionalment pel músic i compositor Jordi Leon, persona molt estimada a Peramola, interpretarà les sardanes Ginesta florida i Peramola. Dues peces escrites per l’esmentat Jordi Leon, amb la particularitat que la segona, Peramola, compta amb lletra del poeta peramolí Josep Espunyes.

Peramola, doncs gaudirà d’una nit carregada de cant, de música i de poesia, tres camps de la creació humana que eleven l’esperit i ens enriqueixen la vida com a persones.

A Peramola, cantaven i cantem!
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad