LITERATURA INFANTIL

"On t'amagues, Picot?", de Mar Hurtado, ja es pot trobar a les llibreries

Les pàgines del conte On t'amagues, Picot?, editat per Edicions Salòria, guarden els secrets d'alguns dels ocells més singulars del Pirineu.

dav
photo_camera Portada del conte, amb disseny de creativadisseny de la Seu d'Urgell

La pirinenca Edicions Salòria, acaba de treure el primer títol de la seva col·lecció Pirineu i Natura dels contes Petit Pirineu. Es tracta del conte On t'amagues, Picot?, amb text i il·lustracions de Marc Hurtado i un disseny de creativadisseny de la Seu d'Urgell. Aquest és el primer conte de les aventures del Marcel i el seu gos, el Murri. En aquest primer títol, el Marcel i el Murri, tenen alguns petits problemes amb un ocell, un picot.

Mar Hurtado

(Primer pla de Mar Hurtado, biòloga, escriptora i il·lustradora)

Mar Hurtado, l'escriptora i il·lustradora

Mar Hurtado Pairés va néixer al barri d'Horta, a la ciutat de Barcelona, però ja des de petita tenia curiositat per conèixer què s'amaga més enllà dels edificis. La idea de crear contes infantils de divulgació naturalista sorgeix de la combinació de tres grans passions: la il·lustració, la natura i l'educació. Va estudiar Biologia Ambiental i això li va permetre ampliar horitzons i voltar per diferents llocs de Catalunya, tot establint una connexió especial amb el Pirineu. La serralada pirinenca allotja una gran biodiversitat, que en bona part desconeixem; "el meu objectiu és dónar-los a conèixer i despertar l'interès i estima dels més petits - i no tant petits - per allò que ens envolta", afirma Mar Hurtado.

Més info: www.edicionssaloria.com