El Museu Municipal de Llívia acull la 3a edició de 'Nadal al Museu' 

Aquest Nadal els nens i nenes que visitin el Museu Municipal de Llívia es convertiran en superherois. 

24796469_1992154554398533_8338902304666411436_n
photo_camera El cartell de les activitats.

Sota el lema 'Aquest Nadal la teva aventura comença al Museu' es volen promocionar les visites de públic familiar als museus de la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona durant les vacances de Nadal, amb premis, jocs i activitats per descobrir tot el seu patrimoni.

Els 26 museus que conformen la xarxa oferiran una àmplia oferta d’activitats familiars programades en motiu de les vacances de Nadal: tallers infantils, casals de Nadal, pessebres, audicions de música... pretenent que els museus entrin dins l’imaginari familiar com un espai obert, lúdic, amable i acollidor per descobrir durant el període nadalenc.

Del 9 de desembre al 7 de gener tindrà lloc la tercera edició de Nadal al Museu. Els 26 museus que integren la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona s'uneixen de nou sota el lema 'Aquest Nadal la teva aventura comença al Museu' per motivar les visites de públic familiar durant les festes nadalenques. Els museus, de temàtiques variades com la història, el cinema, el joc, l’artesania, l’arqueologia, l’etnologia, el medi natural, el mar, la tecnologia, l’art... oferiran la possibilitat de passar-s’ho bé i participar en un sorteig.

Enguany els museus oferiran una activitat conjunta als seus visitants: un repte on els més petits hauran de cercar les 4 estrelles del Nadal que s'han perdut a les instal·lacions dels museus. Per a fer-ho, disposaran d'un antifaç, que els convertirà en superheroi / superheroïna dels museus. Un cop hagin aconseguit la seva missió, els nens rebran un premi directe.

Al revers de l'antifaç les famílies trobaran un codi secret, que podran introduir al webwww.nadalalmuseu.com per a participar al sorteig d'una tauleta digital i passis familiars anuals per a visitar tots els museus de la Xarxa durant un any. Un cop finalitzada la iniciativa, les persones guanyadores s'anunciaran al mateix web. A més, l'esdeveniment també serà present a les xares socials amb el hashtag #NadalalMuseu.

ACTIVITATS AL MUSEU MUNICIPAL DE LLÍVIA

DE JOC EN JOC SENTIREM EL MUSEU DEL TOT!

Jocs de descoberta i reconeixement amb els sentits de plantes medicinals per a nens de 6 a 12 anys. En acabar es farà una xocolatada.

Data: 30 de desembre, de 16.30 a 18.30h Preu: Entrada gratuïta.

Els 26 museus integrants de la campanya 'Aquest Nadal, la teva aventura comença al museu' són: 

Museu Etnològic del Montseny. La Gabella (Arbúcies) · Museu Arqueològic Comarcal de Banyoles, Museu Darder. Espai d'Interpretació de l'Estany (Banyoles) · Terracotta. Museu de terrissa i ceràmica industrial de la Bisbal, Museu Municipal Josep Aragay (Breda) · Ecomuseu-Farinera de Castelló d'Empúries · Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries · Museu de l'Anxova i de la Sal (l’Escala) · Museu del Joguet de Catalunya (Figueres) · Museu de l'Empordà (Figueres) · Museu d'Arqueologia de Catalunya-Girona · Museu d'Art de Girona · Museu del Cinema. Col·lecció Tomàs Mallol (Girona) · Museu d'Història de Girona · Museu d'Història dels Jueus (Girona) · Tresor de la Catedral de Girona · Museu Municipal de Llívia · Museu del Mar de Lloret de Mar, Museu de la Garrotxa (Olot) · Museu dels Sants d'Olot · Museu del Suro de Palafrugell · Museu de la Pesca de Palamós · Museu Etnogràfic de Ripoll · Museu d'Història de Sant Feliu de Guíxols· Museu de la Mediterrània (Torroella de Montgrí) · Museu d'Arqueologia de Catalunya-Ullastret.

La Xarxa de Museus de Girona està impulsada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.

comentaris