TROBADA LITERÀRIA

El líder d'Obrint Pas, Xavi Sarrià, protagonitza una trobada amb joves de 3r d’ESO de la Seu d'Urgell

L'acte ha estat organitzat per la llibreria crítica El Refugi, amb la col·laboració de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell (OJAU).
Xavi Sarrià 6
photo_camera Xavi Sarrià al pati del centre cívic L’Escorxador de la Seu d’Urgell / @ElRefugiCoop

Aquest dimecres ha tingut lloc, al pati del centre cívic L’Escorxador de la Seu d’Urgell una trobada entre un total de 150 alumnes de 3r curs d’ESO dels instituts La Valira i Joan Brudieu i l’escriptor i músic Xavi Sarrià, cantant i guitarrista del grup Obrint Pas, i autor dels llibres Històries del paradísAl país de l’olivera i Totes les cançons parlen de tu

Aquest encontre amb Xavi Sarrià s'ha repetit a la tarda a la llibreria El Refugi, en un acte obert a tothom on s'han explicat les històries que amaga el seu darrer disc Causa

Xavi Sarrià 3
Xavi Sarrià a la llibreria crítica El Refugi / @ElRefugiCoop

Taller d’exlibris amb La Tartera 

El pròxim dimarts 18 d’abril una vintena d’alumnes de l’Itinerari Formatiu Específic (IFE) i Suport Intensiu d’Escolarització Inclusiva (SIEI) de l’Institut Joan Brudieu i alumnes de la Unitat Escolarització Compartida (UEC) participaran en un taller d’exlibris a càrrec del taller de creació La Tartera. L’activitat tindrà lloc de dos quarts d’onze a dos quarts d’una del migdia al pati del centre cívic L’Escorxador de la Seu d’Urgell. 

Xavi Sarrià 5
Xavi Sarrià al pati del centre cívic L’Escorxador de la Seu d’Urgell / @ElRefugiCoop

Tal i com expliquen les membres de La Tartera respecte a aquest taller: Decidim engegar el projecte davant la necessitat d’espais que acullin i dinamitzin projectes d’art contemporani al territori. Així doncs,  ens constituïm com a associació per afrontar el repte de crear un projecte nascut del context territorial on vivim i que actuï davant els anhels, característiques i idiosincràsia que li són pròpies. Una aposta també per descentralitzar la producció i difusió de la cultura. Creiem en aquesta com una eina per pensar el territori, per generar pensament crític i també com a element de cohesió i transformació social.  Per aquest motiu, volem treballar generant estratègies de cures vers el nostre paisatge, que entenem com un conjunt que inclou entorn natural, comunitat, identitat i altres aspectes territorials”. 

Val a dir que tant la trobada literària amb Xavi Sarrià, celebrada aquest dimecres, com el taller d’exlibris de La Tartera, que tindrà lloc el dia 18 d'abril, estan organitzats per la llibreria crítica El Refugi amb la col·laboració de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell (OJAU).