Bolvir

L’exposició "50 anys de pintura" rep més de 150 visitants en dos mesos

La mostra “50 anys de Pintura” de Miquel Jassans ha rebut la visita de més de 150 persones que han pogut gaudir d’una obra carismàtica, d’ençà que es va inaugurar el passat 25 de novembre al Museu Espai Ceretània de Bolvir.

DSCF1079003925112017-emili&photographer-bolvir-el castellot-inauguracio-pintura
photo_camera Una imatge de la inauguració de la mostra de Miquel Jassans. Foto: Emili Giménez

El matí del dia 25 de Novembre, i coincidint amb les festes de Sta. Cecília i Sant Climent, el Museu Espai Ceretània de Bolvir va obrir les seves portes vestit de celebració. I és que tocava inaugurar l’exposició que l’acompanyarà els pròxims mesos; “50 anys de pintura”. Una obra excel·lent, pura, dinàmica, de pols oposats, especial i humanitzada. Realisme “vs” desig d’un autor, Miquel Jassans ( Tarragona 1937), amb una carrera artística versàtil.

Pintures a l’oli que prenen vida, que surten dels marcs per emocionar-nos, per endinsar-se en la pupil·la. Amb una protagonista indiscutible; la llum. Un tema comú en tots i cadascú d’aquests quadres. La claror que s’infiltra entre les branques d’una migdiada, que reflecteix les fulles de les estacions. Camins ben senyalats per aquestes puntes de llum, els troncs definits d’arbres desconeguts, les ombres que es desperten en escales de racons de silenci i pau. I l’univers, en tota la seva essència, en tot la seva esplendor. El cosmos i la visió d’un home entranyable i polifacètic. Un geni que porta les seves obres en la mirada.

comentaris