27.09.2022 |
Viure als Pirineus

El FeMap arriba fins al Niu de l'Àliga amb el concert de Tasto Solo

El grup Tasto Solo interpretarà l'espectacle Keyes & Musyks dissabte 15 d'agost, a les 19:00 hores al Niu de l'Àliga, al cim de la Tosa d'Alp.

NIUdeLALIGA
Telecabina de la Molina.
El FeMap arriba fins al Niu de l'Àliga amb el concert de Tasto Solo

El grup Tasto Solo interpretarà l'espectacle Keyes & Musyks dissabte 15 d'agost, a les 19:00 hores al Niu de l'Àliga, entre Alp i Bagà.

Guanyadors de premis internacionals i reconeguts especialistes del repertori medieval, el grup Tasto Solo ens dibuixarà el paisatge musical de l’Anglaterra de la dinastia dels Tudor. Un repertori fascinant i carregat de virtuosisme que es centra en els instruments de teclats gòtics interpretant obres de R. Cooper, T. Preston, J. Bedyngham i anònims dels segles XV i XVI.

Guillermo Pérez a l'organetto i David Catalunya al clavisimbalum de martells ens mostran melodies d'aspecte popular que es barrejaran amb rics i refinats contrapunts generant un estil únic, l'anomenat "estil anglès". Els intèrprets de Tasto Solo ens acostaran a les màgiques sonoritats d'aquests inusuals instruments que ens seduiran des de la primera nota fins a l'última.

El preu d'aquesta entrada és de 20 euros si és anticipada i de 25 euros si s'adquireix a taquilla. A més, l'entrada inclou berenar i el transport amb telecabina. L'accés al lloc del concert es farà amb el telecabina de les pistes de la Molina. Els serveis de la Molina, a la taquilla del telecabina, facilitaran un passi per al viatge després de mostrar l'entrada al concert.

Des del punt d'arribada del telecabina fins al lloc del concert hi ha aproximadament uns 20 minuts a peu de bon camí. Per a les persones de mobilitat reduïda o per als usuaris que no vulguin caminar hi haurà uns vehicles disponibles.

Aquest concert es repetirà el dia 16 a les 21.30h a l'Església de Sant Domènec de Puigcerdà i el dia 17 a les 22.00h a l'Era d'en Bringué a Bernui, Sort.

Altres concerts del FeMap per als propers dies són:

- Els d'Arnau Tomàs:

13/08/2015 21:00 - Església de Sant Martí d'Avià - Avià

14/08/2015 19:00 - Església de Sant Joan de Caselles - Canillo, Andorra

- Els de Fahmi Alqhai i Rami Alqhai:

14/08/2015 22:00 - Monestir de Sant Llorenç - Guardiola de Berguedà

15/08/2015 21:00 - Església de Sant Vicenç - Estamariu

16/08/2015 19:00 - Església Vella - El Pont de Suert

El FeMap arriba fins al Niu de l'Àliga amb el concert de Tasto Solo
Comentarios