La Seu d'Urgell

Exposició sobre el croissant al restaurant Paisatges

“El croissant. La mirada de l’art sobre un clàssic de la gastronomia”. Així es diu l'exposició col·lectiva que a les 12 del migdia d'aquest dissabte, dia 19 de maig, s'inaugura al Restaurant Paisatges de la Seu d'Urgell. Una mirada lúdica, irònica o incisiva del món de l’art sobre un clàssic de la gastronomia. La mostra està organitzada pel col·lectiu l’Aparador d’artistes de l’Alt Urgell i Andorra

2018051711074866728
photo_camera Imatge de la mostra

La passió del col·lectiu l'Aparador d'artistes de l'Alt Urgell i Andorra és infinita. Les idees i la il·lusió no s'acaben mai. Ara ens sorprendan, no ho dubteu gens, amb una mirada sobre el món del croissant i sobre com es pot explicar l'actualitat a partir d'aquest element gastronòmic singular. Amb el croissant farem la volta al món sense sortir de casa.

Els artistes que aquest cop s'han inspirat són aquests:

ANNA RIUS, JOSEPA TRAVÉ, BERNAT MANRESA, SALVADOR MAURA, JAUME ROVIRA, ALFONS VALDÈS, GEMMA PIERA, TERESA GUTIÉRREZ, ADRIÀ VENTURA, MÍRIAM MARTÍNEZ, ALBERT GALINDO, JOSEP MARIA MOREU, FRANCISCO PUENTE, MÒNICA ARMENGOL, CARMEN RUIZ, FRÉDÉRIQUE RENNUIT, RAMON BERGA, NÚRIA RIART, RICARD LOBO, BERTA OROMÍ i SALVADOR ALBANELL.

 

Ah, i quan hi aneu no perdeu l'oportunitat de tastar els croissants

que fa el mestre de la casa, el Francisco Puente.

Oooooooohhhhhhhhh