La Cerdanya

Estiu musical a Bolvir

Bolvir presenta la cartellera musical d’aquest estiu 2018 amb els clàssics de Rock Jove B!deBolvir, Cicle de Jazz i Recital de Piano. Un repertori que passeja per tots els estils musicals i farà gaudir a un gran públic. Més info: www.bolvir.cat.

21230907_1442066752551822_2192092348640331560_n
photo_camera Bolvir és la capital pirinenca del jazz. Foto: Emili Giménez

Dins el marc de la passada Festa Major, l’Ajuntament de Bolvir va aprofitar l’acolliment dels veïns -en el dinar popular- per oficialitzar el programa de concerts que amenitzaran les nits estiuenques d’enguay. Diferents estils, diversos músics, i escenaris desiguals però sota una mateixa consigna #viulamusicabolvir!

Enguany el primer a sortir a escena és el CONCERT DE ROCK JOVE B!DE BOLVIR amb l’actuació del grup juvenil Itaca Band, i Núria Graham com a telonera. El segon en tocar a l’Església Santa Cecília, i dins del marc del 12è Festival Les Clés du Classique a la Cerdanya, serà la pianista italiana Eloísa Cascio.

I els que acompanyaran les sessions nocturnes dels dimecres d’agost al Poliesportiu, seran els fidels components de les bandes del XI CICLE DE JAZZ. Un festival amb una llarga trajectòria i fiançament en la cartellera d’esdeveniments de Cerdanya. L’Ajuntament de Bolvir promou la cultura i la música per tots els racons del poble, i és a l’estiu, quan més plens estan, que aprofita per oferir concerts de diferents estils musicals, per tal que veïns i nouvinguts gaudeixin de les nits estivals. Una ocasió per congregar grans i petits, i plaure’ls amb melodies diverses que construeixen bons records.