LLIBRES

Dani Gómez apropa el món dels animals, de forma divertida i enginyosa, als més petits de la casa

Dani Gómez és un jove il·lustrador català que ha impulsat la col·lecció Animalades per tal d'explicar als més petits el món dels animals que es poden trobar al nostre país. I ho fa no només amb uns dibuixos frescos, realistes i divertits, sinó també amb rodolins escrits amb lletra de pal que amb to d'humor ajuden a descriure els diferents animals. Fins ara ha publicat els tres primers volums de la sèrie, un primer dedicat a les Bestioles, un segon als Ocells i el tercer sobre els Mamífers. I ja prepara el quart sobre Rèptils i amfibis... 
photo_camera La col·lecció Animalades explora la fauna catalana de forma didàctica i divertida.

La col·lecció Animalades explora la fauna catalana de forma didàctica i divertida i transmet als més petits el gust per l'observació de la natura. El primer i el segon títol de la col·lecció, Bestioles i Ocells, ja passen per la segona edició i han rebut els elogis de crítics i especialistes en literatura infantil i juvenil.

A les seves obres, Dani Gómez aprofita qualsevol oportunitat per donar un toc d'humor als missatges que transmet tant amb les il·lustracions com amb el text que les complementa i que en aquesta sèrie és en forma de rodolins per tal de treballar la llengua i la imaginació dels infants. 

Animalades és una sèrie pensada per divertir-se tant a casa com al camp, en família, però també per treballar la fauna a les escoles i fer-ho d'una manera didàctica i entretinguda que fuig dels formalismes establerts. 

Obra publicada

Dani Gómez és dibuixant, il·lustrador, investigador i teòric llicenciat en Periodisme i en Comunicació Audiovisual, Màster en Ficció en Cinema i Televisió. Ha treballat com a i·llustrador freelance i com a animador en empreses com D'Ocon Films i Triacom. Es va formar en il·lustració en premsa a la revista Nova Ciutat Vella i ha col·laborat a la revista Sant Andreu de Cap a Peus.

En el terreny de la teoria és investigador sobre còmic a la Universitat Ramon LLull, on fa el doctorat en Estudis Avançats en Comunicació i prepara la seva tesi doctoral sobre la indústria del còmic a Espanya.

Entre la seva obra publicada destaquen els següents títols:

• A peu per Sant Andreu. Ajuntament de Barcelona, 2014.

• Pol i Quim. Editorial Llop Roig, 2017 (amb text de Carlo Gallucci)

• Bestioles. Edicions Salòria, 2019.

• Ocells. Edicions Salòria, 2019.

• Mamífers. Edicions Salòria, 2020.

• No soc una princesa. Editorial Baula, 2020.

• Hanami. Edicions Salòria, 2020.

El Gnom de Balcó. Bindi Books. 2020

• L'udol del bosc. Edicions Salòria. 2020