28.05.2022 |
Viure als Pirineus

CULTURA

Comencen tres dies de teatre amb A Tota Teta a la Seu d'Urgell

La companyia A Tota Teta torna als escenaris amb el muntatge 'A Tot Tast Teta', un recull dels millors fragments de les diverses obres que han interpretat des de la seva creació, ara fa just set anys. L'espectacle es podrà veure al teatre del Col·legi La Salle de la Seu en tres sessions: aquest divendres i dissabte, en tots dos casos a les 10 de la nit, i diumenge, dia 12, a les 7 del vespre. S'aixeca el teló!

image
A Tota Teta presenta el seu nou espectacle.
Comencen tres dies de teatre amb A Tota Teta a la Seu d'Urgell

Les entrades anticipades encara són a la venda a la perruqueria Stil Grup, el restaurant Arbeletxe, el Consell Comarcal i l'Espai Ermengol, al preu de 8 euros. A taquilla costaran 10 euros. Des del grup han agraït la bona rebuda que ja ha tingut l'adquisició d'entrades i han avançat que, de fet, ja queden pocs tiquets disponibles per a algunes de les sessions.

Segons han explicat a RàdioSeu Tota Parejo i Anna Moreno, 'A Tot Tast Teta' fa una selecció d'escenes que la companyia ha assajat i presentat al llarg d'aquests anys, sempre prioritzant l'humor amb l'objectiu que els espectadors passin una bona estona.

L'obra és dirigida novament per Hèctor Mas, amb guió d'Albert Galindo. El grup ha agraït la tasca que duen a terme els dos responsables artístics per donar forma al repartiment, amb una desena de participants, i també en aquest cas a la recopilació de moments que han marcat la seva evolució.

Els beneficis de la recaptació es destinaran a projectes solidaris locals seleccionats per la companyia mateixa. L'activitat està inclosa enguany en el programa del Dia Internacional de les Dones a la Seu. 'A Tot Tast Teta' compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Seu, La Salle, Stil Grup, Albeletxe, La Sonsònia i Danna Photo&Film.

Comencen tres dies de teatre amb A Tota Teta a la Seu d'Urgell
Comentarios