El CineClub de la Seu obre la temporada amb "Felices Sueños"

Dijous 19 d’octubre, Cineclub la Seu d’Urgell reprèn la programació de l’últim trimestre de l’any amb el film “Felices sueños” del director italià Marco Bellochio, a les 22 hores a cinemes Guiu

fai bei sogni
photo_camera Poster de Fai Bei Sogni

Cineclub La Seu d’Urgell reprèn la programació de l’últim trimestre del 2017 dijous 19 d’octubre amb el film felices sueños de Marco Bellochio–probablement, el millor cineasta italià viu- amb l’adaptació del best-seller autobiogràfic de Massimo Gramellini. El Massimo, un nen de 9 anys, conviu amb la seva mare, una dona amable però inestable. Un dia el conviden a passar uns dies amb uns veïns, que li expliquen que la seva mare ha mort. Mirar el passat per comprendre el present. Aquesta és la proposta del director italià Marco Bellochio.

26 d’octubre es podrà veure “Certain Women”. L’última proposta de la reconeguda cineasta, dins del panorama independent, Kelly Reichardt. El 2 de novembre es projectarà Testigo, la pel·lícula amb la que debutà el director Thomas Kruithof, inspirada en certs tipus de thrillers dels anys setanta.

poster

El 9 de novembre Emir Kusturica, traient tota l'artilleria i pirotècnia narrativa a la qual ens té acostumats, es podrà veureEn la Vía Láctea”. Una història d’amor ambientada a la Guerra dels Balcans. Protagonitzada per ell mateix i Mònica Bellucci, ens detalla el dia a dia del front a través d’una comunitat peculiar, formada per humans i animals. El 16 de novembre es passarà la reconfortant ”Paterson d’un Jim Jarmusch en estat pur. Història sobre un conductor d'autobús i poeta aficionat a les petites coses, anomenat Paterson, que viu a Paterson, New Jersey. El 23 de novembre, en col·laboració amb l’EOI de La Seu d’Urgell, cinema british, molt british amb la comèdia Último verano en Escocia. El 30 de novembre, "Requiem por un sueño" basada en la novel·la de Hubert selby jr. Pel·lícula intensa i arriscada de Darren Aronofsky.

Dimecres 13 de desembre a les 20h i en col·laboració amb l'EOI, la pel·lícula del director francès Manuel Poirier "Western". Amb l'actor de Vilanova i la Geltrú Sergi López. Finalment i tancant les projeccions de l’any 2017, el 21 de desembre, dia més curt de l’any, es projectarà "Últimos días en el desierto", del colombià Rodrigo García amb Ewan McGregor.