SUCCESSOS

Demanen la col·laboració ciutadana per trobar testimonis d'un accident de bicicleta a Bolvir de Cerdanya

Els fets van succeir aquest dissabte a l'entrada de la plaça Major de Bolvir.
Bolvir 2
photo_camera Imatge panoràmica de Bolvir, a la Cerdanya / Ajuntament de Bolvir

Una veïna de la Cerdanya demana col·laboració per trobar testimonis de l'accident que va patir el seu marit el passat dissabte 29 d'abril. Els fets van tenir lloc a les 12:45 h, quan l'home circulava en bicicleta a l'entrada de la plaça Major de Bolvir.

Es desconeix per quines circumstàncies va caure, però va patir ferides de gravetat i els metges que el tracten valorarien molt positivament saber si l'accidentat va perdre la consciència i si és així, durant quant temps. Per aquest motiu, la família demana que si algú pot aportar alguna informació, la faci arribar al correu electrònic [email protected]

Bolvir bis
Imatge de Bolvir/L'home, que es troba ingressat en un centre hospitalari, va patir un trencament de l'os temporal del cap amb afectació a l'oïda intermèdia amb pèrdua de sang, pèrdua de memòria. També es va fer una ferida important amb requeriment de sutura al mentó, a banda d'altres lesions menors. Els operaris de l'ambulància que van assistir el ferit, van conjecturar que potser havia relliscat amb unes obres al paviment del carrer d'entrada a la plaça, però no es descarta cap altra hipòtesi.

Bolvir bis
Bolvir bis


D'altra banda, l'esposa de l'accidentat aprofita l'ocasió per agrair l'atenció de les persones que el van atendre en primera instància i van trucar a l'ambulància, així com a la persona que va guardar-li la bicicleta.