09.12.2022 |
Viure als Pirineus

Obertes les preinscripcions a la Universitat d’Andorra per al proper curs 2017-2018

La Universitat d’Andorra (UdA), “la universitat dels Pirineus”, ha obert el període de preinscripcions per al proper curs 2017-2018

universitat and
UdA La Universitat del Pirineu.
Obertes les preinscripcions a la Universitat d’Andorra per al proper curs 2017-2018

La Universitat d’Andorra (UdA), “la universitat dels Pirineus”, ha obert el període de preinscripcions per al proper curs 2017-2018, un tràmit que es formalitza fàcilment a través del formulari de preinscripció en línia.

Així, pel que fa als estudis universitaris presencials de primer cicle (bàtxelors europeus de tres anys), està oberta la preinscripció a Administració d’empresesCiències de l’educacióInfermeria i Informàtica. Els bàtxelors en Informàtica i en Administració d’empreses també s’ofereixen en formats virtual i semipresencial, i en modalitat de doble bàtxelor.

Al mateix temps està oberta la preinscripció als estudis virtuals en ComunicacióDretHumanitats Llengua catalana, als quals s’afegeixen els estudis virtuals de segon cicle (màsters europeus de dos anys) en Administració d’empreses (MBA) i Enginyeria informàtica.

A banda dels graus europeus, l’UdA ofereix una formació d’ensenyament professional superior (diploma professional avançat de dos anys), en aquest cas en Administració i finances. Es tracta d’una especialitat adaptada a les necessitats del sistema productiu, i això fa que, en finalitzar els estudis, els alumnes s’integrin amb facilitat al mercat laboral.

Pel que fa als estudis d’extensió universitària, també s’ofereixen diversos postgraus cursos d’actualització, a més dels nombrosos cursos d’actualització virtuals amb continguts específics d’Andorra, que s’integren dins del programa Aula LliureCompleten l’oferta de l’UdA el Programa de doctorat (tercer cicle) i el Curs d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys.

A més del seu ple reconeixement a l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior, amb els primers cicles de tres anys de durada i les dobles titulacions, l’UdA destaca pel seu multilingüisme, amb una part de la docència en anglès, i per la combinació de modalitats (presencial, virtual, semipresencial) en la configuració dels plans d’estudis, que inclouen, a més, pràctiques i estades a l’exterior.

Formulari de preinscripció

Obertes les preinscripcions a la Universitat d’Andorra per al proper curs 2017-2018
Comentarios