26.06.2022 |
Viure als Pirineus

MOBILITAT

El govern espanyol rectifica la Generalitat i permet visitar Andorra per Setmana Santa

Espanya autoritza que qualsevol ciutadà de l'estat pugui anar a Andorra i que els residents al Principat puguin visitar qualsevol lloc del territori espanyol
Frontera Andorra
Frontera d'Andorra amb Catalunya /ACN
El govern espanyol rectifica la Generalitat i permet visitar Andorra per Setmana Santa

El ministre Portaveu del Govern d'Andorra, Eric Jover, ha informat que, després de fer les consultes pertinents amb les autoritats espanyoles, es confirma la normalitat en la mobilitat per la frontera hispanoandorrana, tant d'entrada com de sortida.

Eric Jover ministre portaveu govern d'Andorra

(Foto: Eric Jover, ministre portaveu del Govern d'Andorra / SFGA)

Així, el dia d'avui, i tenint en compte la constant evolució de la situació de crisis sanitària, el Govern andorrà ha estat informat per part de les autoritats espanyoles competents amb la gestió de la mobilitat per la frontera, que els ciutadans andorrans poden desplaçar-se a territori espanyol sense justificar-ne el motiu, però sempre seguint les restriccions sanitàries establertes en el lloc de destí que marca cada comunitat autònoma. De la mateixa manera, els ciutadans espanyols poden desplaçar-se a Andorra sense justificar-ne el motiu acollint-se a les restriccions actualment establertes al Principat.

Un cop arribat al destí, és important que els residents andorrans consultin les mesures sanitàries vigents a cadascuna de les Comunitats Autònomes. Trobareu la informació al web del Ministeri de Salut espanyol:

 https://www.mscbs.gob.es/profesionales/saludPublica/ccayes/alertasActual/nCov/estrategia/medidasPrevCCAA.htm

De la mateixa manera es recomana, als visitants que desitgin visitar Andorra, consultar les mesures decretades al web  https://www.govern.ad/coronavirus.

El govern espanyol rectifica la Generalitat i permet visitar Andorra per Setmana Santa
Comentarios