INFRAESTRUCTURES

El Govern d'Andorra aprova construir una nova rotonda a l'altura de l'antic Punt de Trobada

El 2017 el Ministeri d'Ordenament Territorial d'Andorra va rebutjar la petició dels treballadors del Punt de Trobada, avalada per 12.000 signatures.
Rotonda Punt de Trobada
photo_camera Lloc on es preveu construir la rotonda, davant l'antic Punt de Trobada /andorradifusio.ad

El Govern d'Andorra ha aprovat el complement segon del Pla sectorial de noves infraestructures viàries per incloure-hi un nou enllaç a la CG1, a l'altura de la Borda Sabaté de Sant Julià de Lòria, just on hi havia l'antic centre comercial Punt de Trobada.

Punt-de-Trobada(Foto: Antic centre comercial Punt de Trobada)

La voluntat de la nova rotonda és facilitar els girs dels vehicles a la carretera general, tant per als cotxes com per als autobusos que cobreixen aquest sector, i tenint en compte les activitats comercials que existeixen a la zona.

Rebuig a 12.000 signatures

La recent decicsió del Govern d'Andorra contrasta amb la negativa de fa quatre anys, quan va rebutjar la petició d'una rotonda d'accés al Punt de Trobada. Els treballadors del centre comercial havien presentat la sol·licitud de construcció de la rotonda avalada per 12.000 signatures.

La voluntat del col·lectiu de treballadors era aconseguir que aquesta rotonda facilités l'accés al Punt de Trobada i, alhora, permetés la sortida de vehicles en totes dues direccions. La resposta negativa del ministeri d'Ordenament Territorial incloia, però, la intenció de fer una rotonda prop del centre comercial, però no permetia directament els moviments d'entrada i sortida.

comentaris