Andorra

Funicamp, una experiència per gaudir de l'alta muntanya

El Funicamp d'Andorra és la porta d’entrada a la riquesa i a la història de l’entorn i del paisatge pirinenc. En només 25 minuts i després de recórrer més de sis quilòmetres resseguint la vall dels Cortals, amb un dels ginys més llargs del món, s’arriba a 2.502 metres d’altitud, on es poden fer moltes activitats. El Funicamp està obert fins al diumenge 12 de setembre.
190805_grandvalira_h_100
photo_camera Anar a Andorra i gaudir del Funicamp és una experiència única.

Aquest estiu és el punt de sortida de múltiples rutes a peu, gran diversitat de rutes en BTT per a tots els públics i d’excursions amb 4X4. Descobrirem els paisatges d’alta muntanya, tindrem la possibilitat d’albirar marmotes i gaudirem del patrimoni cultural i històric amb una visita a l’Orri del Cubil i a l’Orri d’Encenrerra. En aquest sentit, l’Orri ens ofereix una proposta única gràcies a la descoberta de l’activitat ramadera i de la transhumància sota el guiatge d’un pastor. Acabarem als Pessons, a on podem relaxar-nos i gaudir d’unes vistes magnífiques, o fer activitats diverses com senderisme i pesca, tot finalitzant la jornada de retorn en bus.

190805_grandvalira_h_68

El Funicamp d'Andorra està obert cada dia des de passat 3 de juliol fins al diumenge 12 de setembre. És una experiència única per gaudir dels encants que ens ofereix l'alta muntanya a Andorra, en un entorn privilegiat 

També s’ofereix la possibilitat d’aturar-se a l’estació intermèdia del Funicamp per poder gaudir d’una passejada per la vall dels Cortals, a on podrem fotografiar la peculiaritat del seu paisatge rural i de muntanya o fer una via ferrada, diverses rutes a peu o practicar l’escalada al rocòdrom exterior dels Cortals d’Encamp.

Els nostres visitants, a més, podran gaudir d’una proposta de restauració amb ofertes a Pessons, a les Solanelles, així com a tot el poble d’Encamp.

Més info: www.encamp.ad

Més a Andorra