PATRIMONI

El Vall de Boí Trek Festival celebra amb èxit de participació la seva setena edició

El Vall de Boí Trek Festival s'inclou dins els Festivals de Senderisme dels Pirineus i és impulsat pel Patronat de Turisme de la Vall de Boí, amb la col.laboració de les empreses de guiatge locals.
ebb3caec-8edd-44fe-b5c6-4135cdd16e4a
photo_camera El Vall de Boí Trek Festival ha celebrat amb èxit la seva setena edició / Patronat de la Vall de Boí

Aquest cap de setmana s'ha celebrat la VII edició del Vall de Boí Trek Festival. Un festival de senderisme, inclòs als Festivals de Senderisme dels Pirineus i impulsat des del Patronat de Turisme de la Vall de Boí, amb la col.laboració de les empreses de guiatge locals.

ea79e2ce-ddb0-4c94-bf98-5e847129f7d5
El Vall de Boí Trek Festival ha celebrat amb èxit la seva setena edició / Patronat de la Vall de Boí

L'objectiu del Vall de Boí Trek Festival és donar a conèixer la gran diversitat de camins de què disposa la vall així com posar en valor la feina dels guies que fan una gran feina durant tot l'any, explicant les històries i apostant per la descoberta del territori a peu.

L’edició d’aquest any ha començat amb una xerrada sobre els estanys de la Vall de Boí. També hi ha hagut sortides per conèixer els Patrimonis de la vall, l'observació del cel nocturn, amb berenar de productes locals, i sortida al Parc nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.