COMERÇ

Més d’un centenar i mig d’establiments s’uneixen a la campanya “Emporta’t l’Alta Ribagorça a casa”

La campanya forma part d'una de les accions promogudes pel Pla de reactivació socioeconòmica
Bar Pont de Suert
photo_camera Un bar a la Plaça Mercadal del Pont de Suert

La campanya "Emporta't l'Alta Ribagorça a casa", iniciada a finals d'any per tal de reactivar i donar suport al sector empresarial de la comarca, ha aconseguit la implicació de gran part dels establiments, amb un total de 150 adhesions. Inicialment, s'hi van sumar els establiments de bars i restaurants que van obsequiar els seus clients amb un calendari, editat amb imatges de la comarca, i des de fa dues setmanes, s'hi han sumat també els comerços.

"Davant de les noves mesures establertes passades les festes nadalenques, vam creure convenient fer un canvi de plantejament de la campanya de manera que es facilités l´obtenció del calendari, fent-la extensiva als comerços i serveis ,i donant els calendaris als clients d´una manera més directa. L'objectiu és que cada llar pugui tenir un calendari "Emporta't l'Alta Ribagorça a casa", explica la presidenta del Consell Comarcal, Maria José Erta.

Bar Pont de Suert

(Foto: Un bar a la Plaça Mercadal del Pont de Suert)

Per tal d'aconseguir els calendaris, cal haver consumit o realitzat compres que varien entre 25 € i els 60 € depenent del comerç; tot i que s'han establert aquests dos paràmetres els establiments també poden premiar la fidelitat dels seus clients.

La campanya forma part d'una de les accions promogudes pel Pla de reactivació Socioeconòmica amb l'objectiu d'incentivar i promoure el consum en el sector serveis, ja que és una de les activitats econòmiques més importants i suposa el 70% del total de l'economia. Al mateix temps, es vol fer valdre el territori i els seus atractius identitaris tant paisatgístics com de patrimoni material i immaterial.