17.08.2022 |
Viure als Pirineus

MUNICIPIS

L'Ajuntament de la Vall de Boí posa en marxa la figura del vigilant municipal

Aquest servei té com objecte establir un marc regulador que permeti la distribució racional dels espais públics i de l’estacionament temporal o itinerant dins el terme municipal.
Vall de Boí ajuntament
Ajuntament de la Vall de Boí a Barruera / FS
L'Ajuntament de la Vall de Boí posa en marxa la figura del vigilant municipal

A partir d’aquesta setmana s’ha posat en marxa la figura del “vigilant municipal”, que vetllarà pel compliment dels reglaments, ordenances, bans i resolucions pel que fa a la circulació i autocaravanes, així com qualsevol altra incidència a la via pública, dependències municipals, parcs i jardins i mobiliari urbà.

WhatsApp Image 2022-07-29 at 20.20.49 (1)
Aparcament públic de la Vall de Boí / vallboi.cat

Aquest servei té com objecte establir un marc regulador que permeti la distribució racional dels espais públics i de l’estacionament temporal o itinerant dins el terme municipal, amb la finalitat de no entorpir el trànsit rodat de vehicles, preservar els recursos i espais naturals del mateix, minimitzar els possibles impactes ambientals, garantir la seguretat de les persones i la deguda rotació i distribució equitativa dels aparcaments públics entre tots els usuaris de les vies públiques. Així com també fomentar el desenvolupament econòmic del municipi, i alhora preservar la convivència cívica i social.

Davant l’increment del turisme d’autocaravanes, furgonetes i trànsit en general, sobre tot en l’època de vacances, justifica la creació d’aquest servei, a més a més de la necessitat d’ordenar els espais públics i evitar que se’n faci un mal ús, en definitiva reordenar tot el que respecta a l’espai públic, així d’aquesta manera millorar la imatge del municipi.

L'Ajuntament de la Vall de Boí posa en marxa la figura del vigilant municipal
Comentarios