Dos ferits lleus després d'incendiar-se un habitatge a Vilaller

La dona afectada també tenia una petita cremada a la cara

Imatge general de la part superior de l'edifici de Vilaller on ha cremat el tercer pis en un incendi, amb fum que surt de les finestres, aquest 20 d'agost del 2017 (horitzontal)
photo_camera Edifici de Vilaller on ha cremat el tercer pis en un incendi, amb fum que surt de les finestres. Foto: Estela Busoms

Ahir, dues persones, un home i una dona, van resultar ferides lleus per inhalació de fum en l'incendi que ha cremat totalment un habitatge a Vilaller, a l'Alta Ribagorça. En concret, es va cremar el tercer pis del número 4 del carrer Sant Mamés.

Imatge general de l'edifici de Vilaller on ha cremat el tercer pis en un incendi, amb vehicles de bombers i una grua en primer terme, aquest 20 d'agost del 2017 (vertical)

Els Bombers van rebre l'avís poc abans de tres quarts de tres de la tarda i es van enviar vuit dotacions que van poder controlar les flames pocs minuts després de les quatre. Els ferit són un home de 42 anys i una dona de 39 anys que també tenia una petita ferida de primer grau a la cara. Els serveis sanitaris els van atendre al mateix lloc dels fets. Els veïns de l'immoble van sortir de casa al començar el foc i ja han pogut tornar als pisos. Ara es comprovarà si les instal·lacions de serveis de l'immoble han resultat afectades.