30.06.2022 |
Viure als Pirineus

'Diario de un Cuarentón', a la Fonda Mas de Vilaller

Després que l'hagin vist més de 10.000 espectadors al Club Capitol-Sala Rubianes de Barcelona, el còmic Andrés Torres representarà 'Diario de un cuarentón' a l'Hotel Fonda Mas de Vilaller el dissabte 19 de setembre.

Cartell Diario 40 - mostra PREUS
El cartell de l'acte.
'Diario de un Cuarentón', a la Fonda Mas de Vilaller

Andrés Torres forma part de l’equip d’Alfons Arús al programa Aruscitys que emet diàriament 8TV. També ha passat pel Club de la Comedia i ha col·laborat a diferents programes d'humor de ràdio i televisió com La Jungla i Força Barça. Des de l’abril del 2014 representa “Diario de un Cuarentón” a Barcelona.

A “Diario de un Cuarentón”, Andrés Torres ens transporta als anys 70 i 80 per reflexionar, amb el seu peculiar sentit de l’humor, sobre com han canviat les coses en les darreres dècades sense gairebé adonar-nos-en. Un monòleg fet a mida per a aquells que encara s’emocionen al crit de “¡Chanquete ha muerto!” i per als que berenaven Phoskitos o Bollycao quan eren petits.

L'espectacle tindrà lloc a les 10 de la nit al pàrquing de la Fonda Mas, un establiment de referència a l'Alta Ribagorça amb més de 100 anys d'història, per celebrar els més de 1.000 seguidors al seu compte de facebook.

Les entrades es poden comprar per internet enviant un correu electrònic a [email protected], o a taquilla a l'Hotel Fonda Mas i al quiosc Els Carantos de Vilaller. 

'Diario de un Cuarentón', a la Fonda Mas de Vilaller
Comentarios