27.10.2021 |
Viure als Pirineus

TECNOLOGIA

El Consell Comarcal de l 'Alta Ribagorça impulsa una formació sobre pilotatge de dron i edició de vídeo

Els alumnes acompanyats pels tutors, crearan un audiovisual promocional de les diferents construccions romàniques de l´Alta Ribagorça no incloses en el Patrimoni Mundial de la UNESCO
Drons
El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça oferirà formació en pilotatge de drons /
El Consell Comarcal de l 'Alta Ribagorça impulsa una formació sobre pilotatge de dron i edició de vídeo

El pròxim 14 d´octubre, el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça oferirà una formació en pilotatge de drons i edició de video oberta a totes aquelles persones (majors de 16 anys) que vulguin conèixer i comprendre la nova normativa europea de UAS/drons, realitzant classes teòriques i pràctiques amb tallers de pilotatge de drons. Un cop impartida la formació, els alumnes hauran d’editar un vídeo promocional amb les imatges captades.

Segons els organitzadors, s’ha volgut fomentar les activitats formatives innovadores ja que aquest curs és pioner en el seu sector  i , alhora,  obrir noves oportunitats laborals. Els alumnes inscrits filmaran imatges de diversos monuments de la comarca a vista de dron que servirà per a la la promoció del patrimoni cultural.

Segons la presidenta del Consell Comarcal, Maria José Erta,  a través d’una formació especialitzada vers el món dels drons es vol promoure l’edició de publicacions de caràcter cultural. Els alumnes acompanyats pels tutors, crearan un audiovisual promocional de les diferents construccions romàniques de l´Alta Ribagorça no incloses en el Patrimoni Mundial de la UNESCO, afavorint així la descentralització dels fluxos turístics de les zones d´elevada afluència. Es promouen així, noves iniciatives i accions transversals actuant en els eixos de la competitivitat professional,  la innovació digital, la dinamització cultural i turística, i la reactivació socioeconòmica.

El curs, que estarà impartit per l’empresa Terradron,  té una càrrega horària de 20 hores amb un preu de 40 euros.  Les inscripcions s’obriran el proper 8 d’octubre a través del correu [email protected] o be de forma presencial a la seu del Consell Comarcal. Les places són limitades amb un màxim de 12 inscrits.

El projecte ha estat concebut i organitzat pel Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça amb la participació de l’Àrea de Noves Tecnologies i de Promoció Econòmica en el marc del Pla de Reactivació Socioeconòmica Covid-19.

El Consell Comarcal de l 'Alta Ribagorça impulsa una formació sobre pilotatge de dron i edició de vídeo
Comentarios