Membres del club bavarès de piragüisme fan un any més una estada al Rafting Parc, dins de intercanvi amb el Cadí CK

Recepció al Kanu Schwaben Augsburg a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha acollit aquest dimarts un acte de recepció a membres del club de piragüisme Kanu Schwaben, d’Augsburg (Baviera, Alemanya), que un any més fan una estada a la ciutat dins de l’intercanvi que mantenen des de fa anys amb el club local, el Cadí Canoë-Kayak.

Kanu Augsburg 1-2
photo_camera Recepció al Kanu Schwaben Augsburg a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell

El grup ha estat rebut per l’alcalde de la Seu, Albert Batalla; el regidor d’Esports urgellenc, Isidor Alberich, i el president d’honor del Cadí CK, Josep Castellarnau. Batalla ha donat la benvinguda als joves palistes que aquest estiu tenen l’ocasió de conèixer la Seu i el Pirineu català, alhora que entrenen al Rafting Parc La Seu, una de les seus de la Copa del Món de Canoë Eslàlom, i comparteixen coneixements amb els palistes de base del Cadí.

L’agermanament esportiu de la Seu amb Augsburg es va iniciar després que les dues ciutats havien estat subseus dels Jocs Olímpics, els anys 1992 i 1972 respectivament, per acollir les proves d’eslàlom d’aigües braves. Des d’aleshores cada any joves bavaresos visiten la ciutat i, alhora, membres del Cadí CK tenen l’ocasió de conèixer Augsburg i entrenar-hi.

comentaris