"Joc de cartes estiu" segueix descobrint els millors restaurants del territori. El cuiner Marc Ribas deixarà la platja i agafarà la moto per apropar-se fins al riu, concretament la Noguera Pallaresa, per trobar el millor restaurant de la zona.
‘l’Alosa’ del Hotel ‘Segle XX’
La primera parada serà a Tremp, al restaurant L'Alosa de l'Hotel Segle XX, un local que dirigeix David Vilanova, propietari i cuiner, que defensarà amb la seva exdona, Esther Llovera.
‘Lo Racó del Pont’
A la població del Pont de Claverol visitaran el restaurant Lo Racó del Pont que dirigeixen el matrimoni format per Miguel Ángel López i Inma Farrús, que ens oferiran plats típics catalans i molta brasa. Un espai per menjar molt a prop del riu.
'Cal Jou'
Els darrers concursants del programa seran Inés Quintana, propietària i cuinera, i Eduard Serra, cambrer del restaurant Cal Jou, a la població de Conques. Un espai petit i familiar on es pot gaudir de cuina tradicional.