17:04h. Dissabte, 21 d'Abril de 2018

FGC i la Fundació Pere Tarrés col·laboren en la millora de l'Alberg Les Estades de Rialp

S'instal·larà un ascensor que comportarà una major confortabilitat als clients i permetrà l'accessibilitat als allotjaments a les persones amb mobilitat reduïda

Imatge de l'edifici Les Estades de Rialp, al Pallars Sobirà.
Imatge de l'edifici Les Estades de Rialp, al Pallars Sobirà.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i la Fundació Pere Tarrés han acordat col·laborar per millorar les instal·lacions de l'Alberg Les Estades a Rialp i el seu entorn. Durant una visita a l'alberg, representants de les dues institucions s'han compromès a treballar en les dependències de l'edifici i de l'entorn amb l'objectiu de donar valor a tot el conjunt i potenciar els seus atractius turístics. En aquest sentit, FGC ha anunciat la construcció i instal·lació d'un ascensor a l'alberg. Aquesta actuació, que aportarà una major confortabilitat en l'accessibilitat dels clients als diferents nivells de l'edifici i que permetrà també l'accés als allotjaments de persones amb mobilitat reduïda, és previst que estigui operatiu per l'inici de la temporada d'hivern 2017/2018.

Entre les actuacions a analitzar destaquen les millores en les habitacions, l'adequació de la zona esportiva i l'arranjament de l'entorn de l'hotel. 

La Fundació Pere Tarrés disposa d'un contracte d'arrendament des de l'any 2015 per a la gestió de l'alberg. És una instal·lació pensada perquè les famílies i els grups d'amics gaudeixin de l'entorn natural i puguin fer activitats educatives, esportives i de lleure.